Żółwik Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Witam. Jakie macie opinie o serwisie narciarskim wykonywanym przez serwisantów w sklepach Intersport? Solidnie go wykonują czy nei bardzo? Dzięki za info pzdr M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingDiamond Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 We Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim całą ekipa sklepu jest mówiąc delikatnie niekompetentna... Raczej znajdź serwis prywatny. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ropoh Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 We Wrocławiu korzystałem z serwisu w Magnolii i było ok, koleś który przgotowywał mi narty wiedział co, po co i dlaczego. Natomiast sprzedawać to tam nie potrafią za bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4ME Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Kolego w wrocku w magnoli jest tam dwóch gości którzy się znają, (taki w okularach oraz drugi z brudką) no i jest jeszcze drugi gość taki większy tegi, to on za bardzo się na nartach nie zna raczej do pompowania piłek z nim Użytkownik B4ME edytował ten post 12 kwiecień 2011 - 12:07 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ropoh Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 To mnie obsługiwał ten w okularach. Zresztą więcej od niego dowiedziałem się o butach (moja kobieta kupowała sobie nowe), niż od kolesia, który tam sprzedawał (a raczej stał obok butów). Może ich pilnował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts