https://prnews.pl/as...73GbdECYii99VUw
Powaliły mnie koszty wyrostka, który u nas kosztuje zdaje się 3-4k zł
Napisano 01 luty 2019 - 00:42
https://prnews.pl/as...73GbdECYii99VUw
Powaliły mnie koszty wyrostka, który u nas kosztuje zdaje się 3-4k zł
Napisano 01 luty 2019 - 02:35
Napisano 22 luty 2019 - 19:40
Napisano 22 luty 2019 - 21:56
Moim zdaniem nie obowiązuje sportów motorowych - dlatego napisałem "niektóre". Istotna jest też wysokość - do 6 000 m npm. Ale przede wszystkim zakresy ochrony są różne w różnych miejscach - co napisałem. Myślę, że dokładnie to samo mamy na myśli
pozdro
Wiesiek
To akurat można obejść. Publicznie nie napiszę jednak jak to zrobić, jakbyś chciał to na priv.
Napisano 14 marzec 2019 - 09:15
Szybkie pytanko - czy możecie polecić jakiegoś ubezpieczyciela (najlepiej z możliwością wykupienia polisy online), gdzie polisa na wyjazd narciarski krajowy (tylko krajowy) zawiera jakąś sensowną kwotę ubezpieczenia OC?
Jak przeglądam różne porównywarki ubezpieczeń, po zaznaczeniu opcji, że celem wyjazdu jest Polska, standardowo wyrzuca mi przekierowanie do AXA, a tam we wszystkich wariantach ubezpieczenia OC sportowe to 10 000 zł, czyli b. mało.
Z kolei PZU ubezpieczenie krajowe (Wojażer) ma tylko dla grup zorganizowanych.
Z góry dzięki za pomoc!
Napisano 14 marzec 2019 - 12:33
Szybkie pytanko - czy możecie polecić jakiegoś ubezpieczyciela (najlepiej z możliwością wykupienia polisy online), gdzie polisa na wyjazd narciarski krajowy (tylko krajowy) zawiera jakąś sensowną kwotę ubezpieczenia OC?
Jak przeglądam różne porównywarki ubezpieczeń, po zaznaczeniu opcji, że celem wyjazdu jest Polska, standardowo wyrzuca mi przekierowanie do AXA, a tam we wszystkich wariantach ubezpieczenia OC sportowe to 10 000 zł, czyli b. mało.
Z góry dzięki za pomoc!
Napisano 14 marzec 2019 - 14:21
Z góry dzięki za pomoc!
Bierz AXA zdobywca. OC 1500000 pln
Napisano 14 marzec 2019 - 14:26
Dzięki za pomoc!
Colonnade jest ok na moje potrzeby - wykupione.
Teraz trzymam kciuki, żeby Szczyrk przez najbliższy tydzień nie popłynął do reszty
(Liczyłam na ładne, białe zakończenie sezonu, a szykuje się wiosna i ciepełko... ech...)
Napisano 14 marzec 2019 - 14:44
Na takie okazje trzeba mieć "szutrówki" i no stres😉Dzięki za pomoc!
Colonnade jest ok na moje potrzeby - wykupione.
Teraz trzymam kciuki, żeby Szczyrk przez najbliższy tydzień nie popłynął do reszty
(Liczyłam na ładne, białe zakończenie sezonu, a szykuje się wiosna i ciepełko... ech...)
Napisano 14 marzec 2019 - 14:58
Na takie okazje trzeba mieć "szutrówki" i no stres
Wysłane z mojego TA-1004 przy użyciu Tapatalka
Moje narty zostały kupione tak okazyjnie, że jeśli nawet poharatam ślizg o jakiś żwir, to się z rozpaczy nie zastrzelę - ale oczywiście wolałabym, żeby jeszcze sezon lub dwa pożyły (z takim założeniem czasu użytkowania je kupiłam). Ale może nie będzie aż tak źle. Rozmawiałam wczoraj z panią, u której będziemy mieszkać (przy okazji, jak się dowiedziałam, instruktorką narciarską) i wg. niej na razie jest dobrze i na SON można zjeżdżać do samego dołu bez większych problemów. Może weekendowe ocieplenie nie skasuje śniegu do imentu.
Napisano 25 listopad 2019 - 10:05
Szukam ubezpieczenia na tyg do Włoch. Co obecnie polecacie?
Napisano 25 listopad 2019 - 10:10
To nie moda, która przemija
Napisz czego oczekujesz/potrzebujesz, dla ilu osób, jaki transport....
Napisano 25 listopad 2019 - 10:31
To nie moda, która przemija
Napisz czego oczekujesz/potrzebujesz, dla ilu osób, jaki transport....
2 osoby, jedziemy autokarem do Livigno pojeździć na nartach. Ciężko powiedzieć czego oczekuje, ale chyba spokojnego snu że jak się połamię to nie zadłuże się na parenaście lat
Napisano 25 listopad 2019 - 10:34
2 osoby, jedziemy autokarem do Livigno pojeździć na nartach. Ciężko powiedzieć czego oczekuje, ale chyba spokojnego snu że jak się połamię to nie zadłuże się na parenaście lat
Czyli impreza organizowana przez biuro podróży? Jak tak, to w pakiecie masz jakieś ubezpieczenie, sprawdź. Możesz to ubezpieczenie pewnie rozszerzyć. Raczej jest lepiej mieć polisy od jednego ubezpieczyciela.
Napisano 25 listopad 2019 - 10:38
Czyli impreza organizowana przez biuro podróży? Jak tak, to w pakiecie masz jakieś ubezpieczenie, sprawdź. Możesz to ubezpieczenie pewnie rozszerzyć. Raczej jest lepiej mieć polisy od jednego ubezpieczyciela.
Nie jest to impreza organizowana przez biuro podróży, tylko przejazd mam wykupiony w dwie strony z biura a apartament i inne takie wszystko sam ogarniam.
Napisano 25 listopad 2019 - 11:54
Od lat ubezpieczam się w firmie COLONNADE ( dawniej zwaną AIG), oferują wysokie sumy gwarancyjne i różne warianty.
Tutaj link https://colonnade.pl...ia-turystyczne/ wszystko załatwia się on line.
Pozdrawiam
Początek sezonu 09.01.2019 20 dni na nartach.
Nie ma to jak w Gardenie! https://youtu.be/0rRTc2geWOI
Napisano 25 listopad 2019 - 12:10
Porównując ofertę dużo korzystniej wypada AXA, np OC 1,5 mln PLN, koszty leczenia 40 mln PLN!!! (chyba że to błąd na stronie). Sprawdzałem najwyższy pakiet dla 3 osobowej rodziny. Fakt taki, że Colonnede daje bogate dodatki, ubezpieczenie sprzętu, zwrot kosztów karnetów, zamknięcie tras itd. Te kwestie wydaje się być ok. Ale i tak AXA wychodzi taniej.Od lat ubezpieczam się w firmie COLONNADE ( dawniej zwaną AIG), oferują wysokie sumy gwarancyjne i różne warianty.
Tutaj link https://colonnade.pl...ia-turystyczne/ wszystko załatwia się on line.
Napisano 25 listopad 2019 - 14:21
. Ale i tak AXA wychodzi taniej.
Swego czasu rozważałem ich ofertę ale po rozmowie z konsultantami dałem sobie spokój, mimo moich konkretnych pytań nie uzyskałem potwierdzenia że zapłacą np 15mln.pln za leczenie szpitalne, wykręcali się od bezpośredniej odpowiedzi, jednym słowem podejrzewam że to humbug. Colonnade mam wypróbowane "w boju", zdali test celująco.
Pozdrawiam
Początek sezonu 09.01.2019 20 dni na nartach.
Nie ma to jak w Gardenie! https://youtu.be/0rRTc2geWOI
Napisano 25 listopad 2019 - 18:33
Swego czasu rozważałem ich ofertę ale po rozmowie z konsultantami dałem sobie spokój, mimo moich konkretnych pytań nie uzyskałem potwierdzenia że zapłacą np 15mln.pln za leczenie szpitalne, wykręcali się od bezpośredniej odpowiedzi, jednym słowem podejrzewam że to humbug. Colonnade mam wypróbowane "w boju", zdali test celująco.
Cześć
A można wiedzieć co sobie zrobiłeś, że pyknęli 15 baniek za leczenie?
Pozdrowienia
Napisano 25 listopad 2019 - 18:48
Podejrzewam że to było pytanie sprawdzające, co by było gdyby...Cześć
A można wiedzieć co sobie zrobiłeś, że pyknęli 15 baniek za leczenie?
Pozdrowienia
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Buty narciarskie freestyle |
Dobór innego sprzętu narciarskiego | harrygliwice |
|
![]() |
|
Jakie buty narciarskie 27 do 500zł |
Dobór innego sprzętu narciarskiego | Nezvik |
|
![]() |