Francja LA PLAGNE 9-16.03 ktoś chętny? Brakuje nam 1 osoby
Napisano 22 styczeń 2019 - 22:03
Witam,
Szukamy jednej osoby która chciałaby jechać na zimowy wypad - oferta w poniższym linku cena 2028 za noclegi i skipass. Dojdą jeszcze koszty paliwa. Startujemy z Pabianic obok Łodzi, po drodze zabieramy koleżankę z Frankfurtu. Jedziemy autem peugeot expert - póki co jest nas 5 osób (3 dziewczyny , 2 chłopaków wszyscy 35+) więc mamy jedno miejsce. Apartament jest już zaklepany. Plan jest taki że całymi dniami szalejemy na deskach / nartach a wieczorem jakieś drobne imprezki jak będzie siła Szukamy kogoś wyluzowanego i nie konflitowego. Zapewniamy ze z nami nudno nie będzie. Piszcie na mail mdurajska@gmail.com lub dzwońcie na 883419692 ale wieczorami.
https://www.espacetr...0qGb5njDDHHNydw
Hotel Front de Neige
Napisano 22 styczeń 2019 - 23:26
Potwierdzam - super ośrodek.. Jeśli jeździcie na maksa - to warto rozpatrzeć wersję na całe Paradiski - w Les Arcs jest spor super tras - zwykle więcej jestem na obszarze Arcs niż Plagne....
Jest tu na forum wątek opisujący Paradiski - może warto zaglądnąć?
Napisano 23 styczeń 2019 - 19:34
Potwierdzam - super ośrodek.. Jeśli jeździcie na maksa - to warto rozpatrzeć wersję na całe Paradiski - w Les Arcs jest spor super tras - zwykle więcej jestem na obszarze Arcs niż Plagne....
Jest tu na forum wątek opisujący Paradiski - może warto zaglądnąć?
Dzieki wezmiemy to pod uwage
Napisano 24 styczeń 2019 - 18:11
Witam,
Szukamy jednej osoby która chciałaby jechać na zimowy wypad - oferta w poniższym linku cena 2028 za noclegi i skipass. Dojdą jeszcze koszty paliwa. Startujemy z Pabianic obok Łodzi, po drodze zabieramy koleżankę z Frankfurtu. Jedziemy autem peugeot expert - póki co jest nas 5 osób (3 dziewczyny , 2 chłopaków wszyscy 35+) więc mamy jedno miejsce. Apartament jest już zaklepany. Plan jest taki że całymi dniami szalejemy na deskach / nartach a wieczorem jakieś drobne imprezki jak będzie siła
Szukamy kogoś wyluzowanego i nie konflitowego. Zapewniamy ze z nami nudno nie będzie. Piszcie na mail mdurajska@gmail.com lub dzwońcie na 883419692 ale wieczorami.
Hotel Front de Neige
jestem chętny, tylko jestem od Was 20 lat starszy... chyba bym nie pasował..
Napisano 24 styczeń 2019 - 20:43
jestem chętny, tylko jestem od Was 20 lat starszy... chyba bym nie pasował..
Witam
Bardzo proszę się nie gniewać ale myśleliśmy o kimś bardziej zbliżonym wiekiem. Przepraszam i serdecznie pozdrawiam
Magda
Napisano 25 styczeń 2019 - 21:04
Witam
Bardzo proszę się nie gniewać ale myśleliśmy o kimś bardziej zbliżonym wiekiem. Przepraszam i serdecznie pozdrawiam
Magda
Nie ma sprawy, o takie rzeczy się nie gniewam ..hahahhaha .. ..pozdrawiam i życzę udanego nartowania ..
Napisano 07 luty 2019 - 23:19
cześć, czy to jeszcze aktualne?
jeśli tak, może przedzwonię do Was na tel
Napisano 11 luty 2019 - 12:53
Witam,
Szukamy jednej osoby która chciałaby jechać na zimowy wypad - oferta w poniższym linku cena 2028 za noclegi i skipass. Dojdą jeszcze koszty paliwa. Startujemy z Pabianic obok Łodzi, po drodze zabieramy koleżankę z Frankfurtu. Jedziemy autem peugeot expert - póki co jest nas 5 osób (3 dziewczyny , 2 chłopaków wszyscy 35+) więc mamy jedno miejsce. Apartament jest już zaklepany. Plan jest taki że całymi dniami szalejemy na deskach / nartach a wieczorem jakieś drobne imprezki jak będzie siła
Szukamy kogoś wyluzowanego i nie konflitowego. Zapewniamy ze z nami nudno nie będzie. Piszcie na mail mdurajska@gmail.com lub dzwońcie na 883419692 ale wieczorami.
Hotel Front de Neige
Witam,
Proszę o informację czy aktualna jest jeszcze propozycja wyjazdu?
Pozdrawiam
Piotrek