Witam,
stoję przed wyborem zakupu kurtki na narty.Doradźcie proszę jaką kurtkę wybrać z jaką membraną do kwoty ok. 500 zł aby być z niej zadowolonym przez okres około 3 sezonów i nie zakładać pod nią dużej ilości odzieży.
Z góry dziękuję.
Witam,
stoję przed wyborem zakupu kurtki na narty.Doradźcie proszę jaką kurtkę wybrać z jaką membraną do kwoty ok. 500 zł aby być z niej zadowolonym przez okres około 3 sezonów i nie zakładać pod nią dużej ilości odzieży.
Z góry dziękuję.
Trelisz,
nie dziękuj tylko wczytaj sie w wątki z ostatniego (co najminej miesiąca) czasu i wówczas bedziesz miałnaprawdęsuperpogląd : tylko szukać i kupować!!!
Szukaj kurtku z membranę minimu,m 10000 i to dobrego producenta. wszystko bedziesz miał w innych wątkach.
Pzdr,
Marek
wszelkie moje opinie oparte są na WYJĄTKOWO SUBIEKTYWNYM oglądzie rzeczywistości - proszę nie zapominać
Ostatnio stałem przed takim samym wyborem. Gdybym miał limit 500zł to zdecydowanie bym kupił http://jmpsport.com.pl/54,22,oferta,...narciarska.htm
Nie znajdziesz lepszej kurtki w tej cenie. Jak poczytasz trochę forum to znajdziesz masę pozytywnych opinii o tej kurtce.
Polecam sklepy TK MAXX....kupiłem tam kurtkę w zeszłym roku niemieckiej firmy Maier, membrana 10 000 za 259 zł - przecena z 1170zł.
Brak trafił nawet goretex - tylko właśnie - trzeba trafić.
pzdr
Grzesiek
Dziękuję.Byłem dzisiaj w Go sporcie i w różnych sklepach sportowych i nie ma co kupić.Pozostaje mi tylko dalej szukać![]()
Wg mnie rewelacja. Jeden sezon w niej jeździłem i jest ok.
Z tego co czytałem w necie to znana forma w niemczech. Z drugiej strony - kosztowała 259zł!!!!!! tak jak wspomiałem przeceniona z ponad 1000zł
http://www.maier-sports.de/products/ski-collection
w TK MAXX mozna kupic oryginalne kurtki goretex - tylko trzeba trafić.
Nie znam parametrów JMP więc trudno mi się odnieść.
pzdr
Grzesiek
Ostatnio edytowane przez 32magic ; 07-12-11 o 12:51
w TkMaxxie w zeszłym roku pod koniec zimowej wyprzedaży były kurtki z Gore i polarowa podpinka, marki bodajże Mello's za niecałe 500 pln. A osobiście kupiłam tam sweter puchowy z Mellos'a za 250 pln i porządną, gruba, techniczną puchówę z Bailo też za 250. Tyle że to trzeba trafić. A trafia się zazwyczaj jak się nie potrzebuje i nie szuka. Bo jak się potrzebuje czegoś konkretnego to nigdy nic nie ma
.
Specjalista ds. produktów w sklepie Asport.pl
kwestia nastawienia:-) ja tam zawsze trafiam:-)
Spokojnie,trafisz na swoja kurtkę. Trzeba tylko trochę cierpliwości. Druga sprawa to sklepy internetowe oraz aukcje allegro. Tam masz zdecydowanie największy wybór i cena również atrakcyjna.
no szczególnie na Allegro masz nawet takie modele które jeszcze nie miały premiery![]()
Ta fajna full oryginał tylko napis się przyszył do góry nogami![]()
Ale jak spojrzysz @kazekzg ze swojej strony, czyli użytkownika tego "spajdera", to wszystko oki
Napis z lewej na prawą... tak powinno być, nie?![]()