Wypozyczalnia nart ZAKOPANE

+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18
    Nowy użytkownik saymanek is on a distinguished road
    Podziękowania:
    0

Wypozyczalnia nart ZAKOPANE

Witam. Jade niedlugo do zakopanego, lecz jeszcze nie zdazylem kupic nart i raczej nie znajde czasu na ich kupno. Chcialbym znalezc w zakopanym jakas dobra wypozyczalnie nart gdzie wypozycze komplet narciarski dobrej jakosci, nie zajechany, w miare dobrej cenie

Polecacie jakies wypozyczalnie ?

Użytkownik Mateuszw2 will become famous soon enoughMateuszw2 will become famous soon enough Avatar Mateuszw2
    Podziękowania:
    122
    Pozdrawiam

3. Użytkownik, który podziękował za tę wiadomość:

Użytkownik Morcin 25 is a jewel in the roughMorcin 25 is a jewel in the roughMorcin 25 is a jewel in the rough
    Podziękowania:
    231
    Witaj Saymanku ! Gdziekolwiek nie staniesz,w Zakopanem znajdziesz przyzwoitą wypożyczalnię.Konkurencja jest bardzo duża.Przy każdym stoku,jest ich kilka.Funkcjonują także testa nart (choć tam jest najmniej nart,chyba ,że akurat jest "jakieś" Demo Tour,aktualnie w nadchodzący weekend ,jest w Białce Demo Tour Rossignola,wtedy przetestować można prawie każde narty.) Napisz,gdzie chcesz jeździć,wtedy podpowiemy konkretną wypożyczalnię.
    Pozdrawiam.

5. Użytkownik, który podziękował za tę wiadomość:

Podziękowania:
    0
    w zakopanym na nartach bede pierwszy raz wiec nie mam zbytniego obeznania w trasach. interesuja mnie trasy niebieskie i czerwone. jaki bedzie najlepszy dla mnie kompleks stokow w zakopcu?
    po narty moge podjechac wszedzie, kwestia kilku minut samochodem, a nie mam zamiarru codziennie innych nart wypozyczac, chyba ze beda na mnie niedobre i jazda na nich nie bedzie sprawiala mi przyjemnosci.

Chce zeby narta byla w miare nowa, dobrej jakosci (nie jakis makroshit) oraz zeby byla w przyzwoitej cenie To samo sie dotyczy butow :P
    Ostatnio edytowane przez saymanek ; 06-02-08 o 19:08

Użytkownik JanKos will become famous soon enoughJanKos will become famous soon enough Avatar JanKos
    Podziękowania:
    130
    Cytat Napisał saymanek Zobacz post
    w zakopanym na nartach bede pierwszy raz wiec nie mam zbytniego obeznania w trasach. interesuja mnie trasy niebieskie i czerwone. jaki bedzie najlepszy dla mnie kompleks stokow w zakopcu?
    W samym Zakopanem zobacz Harendę, Gubałówkę, Szymoszkową. Nosal może stanowić alternatywę w wypadku kiepskich warunków śniegowych, jest to północny stok więc śnieg utrzymuje się tam dłużej. Jak się trochę "rozjeździsz" spróbuj również Kasprowego Wierchu - nie są to co prawda trasy niebieskie ale w ładną pogodę nie ma konkurencji.
    W okolicach Zakopanego masz Białkę Tatrzańską i Małe Ciche.
    Generalnie szukaj stoków, gdzie będzie najluźniej (a to w ferie może nie być łatwe).
    Ostatnio edytowane przez JanKos ; 06-02-08 o 20:36

8. Użytkownik, który podziękował za tę wiadomość:

Podziękowania:
    0
    rozumiem, a co z wypożyczalnia ?? :> jakies zaufane, badz godne polecenia?

Stały bywalec forum Lutek is just really niceLutek is just really niceLutek is just really niceLutek is just really niceLutek is just really nice Avatar Lutek
    Wpisy
    4
    Podziękowania:
    360
    Małe Ciche jak ci się chce jechać.

Sprzęt Atomic, Blizzard

Dom Wypoczynkowy
    "Panorama"
    Małe Ciche 32A
    Stowarzyszenie Miłośników Kolei w Żninie
    -> ZAPRASZAM <-

Nowy użytkownik agucham is on a distinguished road
    Podziękowania:
    0

wypożyczalnie sprzętu

witam. Wybieram się niedługo pierwszy raz do Zakopanego. Czy zdarza się, że trzeba czekać w wypożyczalni na sprzęt (bo na przykład zabrakło desek lub nart?) i czy można go jakoś zarezerwować?

Nowy użytkownik p4v3u is on a distinguished road
    Podziękowania:
    0
    czy ma ktos jakies doswiadczneia z wyopozyczalniami w Zakopanym?
    Jedziemy i jedna osoba nie ma wlasniych nart, zastanawiamy sie czy wypozyczyc w wawie, czy w zakopanym
    Jakie sa ceny, gdzie sie bardziej oplaca jesli chodzi o jakosc?
    pozdrawiam
    p4

Cytat Napisał p4v3u Zobacz post
    czy ma ktos jakies doswiadczneia z wyopozyczalniami w Zakopanym?
    p4
    Ja byłem niedawno na Harendzie - weekend po sylwestrze - pod stokiem masz 4 czy chyba nawet 5 "firmowych" wypożyczalni: Fisher, Salomon, Atomic, chyba Elan czy Volkl - już nie pamiętam. Do wyboru do koloru, różne modele. Brałem z Fishera, same narty kosztowały 25 zł za dzień, za 3 godziny zapłaciłem 10 zł. Wtedy pustki były, narty brałem od ręki bez kolejki. Za cały komplet nie wiem ile chcą - buty miałem swoje. Nartki super przygotowane, naostrzone, nasmarowane, zostawiasz dowód albo prawo jazdy i wio. U mnie w katowicach byłem pytać - chcą za dzień 50 zł plus kaucja 500-1200 (zależy od modelu) a wybór mają kiepski, naprawdę się nie opłaca, wozić trzeba i pilnować, a tam co dzień możesz wypróbować inny model.
    Ostatnio edytowane przez kordirko ; 30-01-09 o 00:40

Stały bywalec forum gajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to beholdgajowy01 is a splendid one to behold Avatar gajowy01
    Wpisy
    7
    Podziękowania:
    968
    Cytat Napisał Lutek Zobacz post
    Małe Ciche jak ci się chce jechać.

Sprzęt Atomic, Blizzard

Dom Wypoczynkowy
    "Panorama"
    Małe Ciche 32A
    Witam, ciut stary ten watek ale go teraz wypatrzylem.
    Pytalem juz m.in. o Blizzarda tu:
    http://www.skiforum.pl/showthread.php?t=19520

Czy mozesz potwierdzic ew. te modele, i czy w Malym Cichym jest gdzie to na powaznie przetestowac :)

Użytkownik Rita is on a distinguished road Avatar Rita
    Podziękowania:
    1

Smile

Jak jestem w Zakopanem i wypożyczam narty zawsze "U KRUPY" ul. Blazera 22 /prawie pod Nosalem. Ostatnia cena 20 zł za same narty.

Miłego szusowania
    Rita

Witam serdecznie. Podłączę się do tematu z moim pytaniem- czy jest w Zakopanem wyporzyczalnia z dużym wyborem Rossignola? Wybieram się tam w najblizszy weekend, a ostatnio jeżdziłam za zenitach9 i chyba za bardzo się przyzwyczaiłam z góry dziękuje za pomoc

wypozyczalnie nartek w zakopcu

Witam
    Potrzebuje namiarów na dobrą i niedrogą wypozyczalnie nart w zakopcu.
    Narty bede potrzebował dla siebie i dzieci 6,9 lat.
    Najchetniej wypozycze na cały tydzien.
    Pozdrawiam

Smile wypożyczalnia

Witaj
    Dzisiaj wróciłem z Poronina gdzie wypożyczałem 11 par po 15zł komp. za 7 dni. Ta wypożyczalnia znajduje się w Poroninie za centrum LORD (mała biała budka) od strony Zakopanego.
    Pozdrawiam

Nowy użytkownik loony is on a distinguished road
    Podziękowania:
    0

Wypożyczalnia

Od paru lat korzystam z wypożyczalni ul:Kasprowicza 1 (tuż przed 1 rondem z prawej), kupuję sprzęt z atrakcyjnym upustem. Można wypożyczyć buty, narty z opcją kupna, z zaliczeniem opłaty za wypożyczenie ,obsługa potrafi doradzić. W niedzielę wrociłem z Białego Dunajca - Białka Tatrzańska niesamowite tłumy-kolejki, Jurgów przyzwoicie, b.dobre warunki na Słowacji - Bachledowa Dolina (za Jurgowem droga <67> na Żdiar /Poprad) karnet do 16.00 - 15 EURO.

Nowy użytkownik GO!Ski is on a distinguished road
    Podziękowania:
    0

Wypożyczalnia nowych nart - GO!Ski Zakopane

Witamy serdecznie wszystkich Narciarzy, zarówno początkujących, jak i tych zaawansowanych!

Rozpoczęliśmy już sezon zimowy 2010/2011

Jeśli wybierasz się do Zakopanego i nie masz jeszcze sprzętu, koniecznie odwiedź wypożyczalnię GO!Ski:

www.zakopane-goski.com

Znajdziesz u nas nowy, markowy sprzęt, fachową pomoc i obsługę.
    Twój sprzęt będzie idealnie dopasowany do Twoich potrzeb i umiejętności.
    ... a dodatkowo otrzymasz prezenty i weźmiesz udział w konkursie.

Do zobaczenia wkrótce!

GO!Ski Zakopane

Zapraszamy codziennie 9-18
    ul. Piłsudskiego 14 (Hotel Daglezja)
    ul. Jagiellońska 30 (Ośrodek Dafne) - naprzeciwko Aqua Parku
    tel. +48 664 278 864
    e-mail : zakopane.goski@gmail.com

Na pewno godna polecenia jest wypożyczalnia "JJ" na Szymaszkowej. Mają najnowszy sprzęt w tamtej okolicy, a i z cenami nie szaleją (można targować)

+ Odpowiedz na ten temat