Pierwszy konkurs PS 31listopada w Kuusamo\Fin\ godz.17
S.a to zawody drużynowe,a 1 grudnia o 16.20 indywidualne.
Tutaj będziemy pisali o tych co skaczą,oby nasze orły latały jak najdalej![]()
moderator to też człowiek,więc nie utrudniaj mu życia.. ..
Darek
Pierwszy konkurs PS 31listopada w Kuusamo\Fin\ godz.17
S.a to zawody drużynowe,a 1 grudnia o 16.20 indywidualne.
juz po mistrzostwachwygral Malysz na duzej i na sredniej Krokwi, a co ciekawe 3plac zajal na sredniej skoczni slawny Klimek Muranka
![]()
czasami lepiej milczeć i wydać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
Naprawdę talent rośnie na miarę Adama, byle tylko się chłopiec nie zmarnował...
...Snow Passion...
No, Klimuś dobry jest, byle go tylko nie zmarnowaliAle mam nadzieję, że się wkręci chłopak gdzie trzeba, cwaniaczek z niego mały jest
Wiem, bo co roku w wakacje nocuję w pensjonacie jego rodziców
![]()
Na stronie PZN mozna juz zamawiac bilety na PŚ w Zakopanem
Dla dobra tego sportu przynajmniej jeden Niemiec powinien być w czołówce bo to Niemcy wykładają największą kase na ten sport![]()
Ruszyły treninggi w Kusamo. W skałdzie Kot, Żyłą, Stoch, Małysz. O 18 kwalifikacje. A biletów juz nie można kupić niestety.
Nie próbuj udoskonalać czegoś, co dobrze funkcjonuje, bo na pewno to zepsujesz...
Sumienie można mieć czyste, jeśli się go nie używa
Adam Małysz skoczył najdalej z Polaków - 135,5 metra (7. miejsce). Kamil Stoch osiągnął 124,5 metra (31. miejsce), Maciej Kot skoczył 109 metrów (56. miejsce) , Piotr Żyła osiągnął 100,5 metra (65. miejsce).
O 18 na Eurosporcie lecą kwalifikacje . Oglądać![]()
tylko 2 sxie zakwalifikowalo Małysz i Żyłatroche mało
A Małysz i tak krótko skoczył. Tylko 128,5 m![]()
....................
no trochę mało
Zobaczymy jak jutro wyjdą w drużynie
Jak narazie po trzech naszych "orłach" KOMPROMITACJA " - 11 .
Życie jest piękneeeeee - krzyknął prosiaczek skacząc z mostu......
mysle ze 16 miejsce małysza nie jest złe. Odkąd pamiętam to w kuusamo mu nie szło. Przed rokiem 34
Adam przyznał, że skocznia w Kuusamo mu jakoś 'nie leży'. I zawsze tak było. Do końca się jeszcze rozkręci i odbierze Kryształową Kulę, taką mam nadzieję![]()
Wyniki jak wyniki. Trudno. Uważam, że podgrzewanie atmosfery przez fachowców, już nie mówiąc o śmiesznych mediach jest największą porażką.
I jak często na tym forum masz rację McWojtek