Wzorem ubiegłorocznym, zakładam nowy topic.
Będą info o transmisjach i najświeższe wieści z Pucharowych stoków
Na początek FIS'owski terminarz:
http://www.fis-ski.com/uk/discipline...sworldcup.html
...Snow Passion...
Witam!
Rasta, wzorem ubiegłego roku również założyłem nowy wątek odnośnie giełd narciarskich. GAZ "ochrzanił" mnie za zakładnanie nowego wątku. Argumentowałem to że wiadomości z ubiegłego sezonu narciarskiego zdewalułyzowały się. I tak może być z tym wątkiem.
Chociaż całym sercem jestem za tym aby ten wątek pozostał. Śledzę Puchar Świata, bo przecież obserwując najlepszych narciaży świata można dużo podpatrzyć i nauczyć się od nich.
Moim faworytem jest Benjamin Raich. To może z racji mojego wzrostu (Beni to najniższy zawodnik [chyba]), a poza tym ogromnie podoba mi się jego styl.
Pozdrawiam
Voytheck
Czekając na śnieg, aby nie zwariować jem lody. Niech szlag trafi te lody, nareszcie mamy ŚNIEG
temat powinien zostać, wpisywanie wiadomości z nowego sezonu do tematu "2006/2007" byłoby bez sensu..
z tego co tu http://www.raich.at/typo3/index.php?id=benni pisze, raich ma 181cm to znowu taki mały nie jestMoim faworytem jest Benjamin Raich. To może z racji mojego wzrostu (Beni to najniższy zawodnik [chyba])![]()
CzekamyA teraz coś miłego... http://www.skiforum.pl/showthread.php?p=81536#post81536
Czy Polska wpisze się do PŚ FIS??![]()
Stowarzyszenie Miłośników Kolei w Żninie- zapraszam
[ KLIKNIJ ! ]
Bez obaw, na pewno wątek zostanie
Head będzie miał w tym roku mocny team: Miller, Cuche, Buchel i UWAGA: HERMANN MAIER!!! Herminator dołączył do Head'a po rozstaniu z Atomic'iem (poszło o kase..).
Bode natomiast postanowił zrezygnować ze startów w reprezentacji USA i skupić się tylko na jeździe indywidualnej w PŚ.
...Snow Passion...
A wiecie może na którym Eurosporcie będą relacjonować Pś?
Zwykle transmisje były na głównym kanale Eurosport.
...Snow Passion...
A z stacji zagranicznych to można gdzieś będzie obejrzeć transmisje?
" Herminator dołączył do Head'a po rozstaniu z Atomic'iem (poszło o kase..)."
hmm dziwne ja w zeszlym sezonie czytalem i slyszalem, ze Mayerowi nie odpowiada sprzet dostarczany przez Atomica, a najbardziej to na buty narzekal...
czasami lepiej milczeć i wydać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
cytując pewną stronęhmm dziwne ja w zeszlym sezonie czytalem i slyszalem, ze Mayerowi nie odpowiada sprzet dostarczany przez Atomica, a najbardziej to na buty narzekal...:
"W sezonie 2007/2008 Hermann Maier nie będzie jeździł na sprzęcie marki Atomic. Mówiąc o przyczynach zerwania wieloletniego kontraktu, austriacki producent argumentuje, iż zaproponowane przez Atomica warunki finansowe nie zostały zaakceptowane przez Maiera.
Jak wynika z oficjalnej informacji prasowej, Atomic zaproponował Hermannowi możliwie najlepsze wynagrodzenie i sprzęt. Wobec obecnej, trudnej sytuacji finansowej panującej w branży sportowej zmiana oferowanych warunków nie była możliwa."
na sprzęt pewnie narzekał bo nie był w takiej formie jakby chciał...
Tak można na kanale ORF:
Sobota 27.10.2007 Slalom Gigant kobiet
9:15 - pierwszy przejazd
12:15 - drugi przejazd
Niedziela 28.10.2007 Slalom Gigant mężczyzn
9:15 - pierwszy przejazd
12:15 - drugi przejazd
Szukałem na innych kanałach: eurosport, eurosport2, polsatsport, polsat sport extra, n sport, tvp sport i na żadnym z nich nie ma wzmianki na temat Pś. Może ktoś z Was wie gdzie oprócz ORF mażna zobaczyć zawody.
Pozdrawiam
Voytheck
Czekając na śnieg, aby nie zwariować jem lody. Niech szlag trafi te lody, nareszcie mamy ŚNIEG
porażka z tym eurosportem, ja byłem pewien że transmisje będąmam nadzieje że to tylko inauguracji sezonu nie ma...
JAk to nie będzie na EuroSporcie??![]()
Stowarzyszenie Miłośników Kolei w Żninie- zapraszam
[ KLIKNIJ ! ]
a na pewno bedzie na Polsacie Sport Extra??jak tak to ulzylo mi bo na szcescie moge zoabczyc inauguracje sezonu![]()
czasami lepiej milczeć i wydać się głupcem niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
sprawdzilemoczywscie jest trnasmisja
nie podjerzewalem ze polsat ma prawa do ps w narciarstwie bo mam plsat dopiero od 3miesiecy i tu taka mila niepodzianka
jakie Wasze typy na sobotnie zawody??