Witam,
mam nowe narty i chciałbym oddać do pierwszego nasmarowania w Poznaniu. ktoś zna dobry serwis?
Witam,
mam nowe narty i chciałbym oddać do pierwszego nasmarowania w Poznaniu. ktoś zna dobry serwis?
Pozdrawiam,
Krzysztof
Ja oddaję tylko do Muszaka na Racławicką. Po kilku serwisowaniach można negocjować ceny.
Odradzam Intersport w KingCrossie- znajomej tak ustawili nartki że nie wypieła się podczas upadku i kontuzja gotowa. No , ale może już się tam obsługa poprawiła...
Wart polecenia, poza Muszakiem, o którym mowa wyżej, jest też Pink Sport Aleja Polska (mnie więcej vis a vis myjni samochodowej).
"Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota; co do Wszechświata nie jestem całkiem pewien." A. Einstein
Popieram Ryśka - omiń serwis za pierwszym razem - chyba, że chodzi o ustawienie wiązań...
O Muszaku słyszałem też dobre opinie - dorzucę jeszcze skiteam przy Bułgarskiej - mają naprawdę profesjonalny sprzęt.
Sprzęt profesjonalny to jednak nie wszystko, gdy nie ma dobrej obsługi. Kolega bardzo naciął się tam w zeszłym sezonie. Może dlatego, że w okresie bezpośrednio przed feriami mieli tam totalny zawrót głowy. Nie było mowy o poprawkach i prosto stamtąd podjechał od razu do Pink Sport.
"Są dwie naprawdę bezgraniczne rzeczy - Wszechświat i ludzka głupota; co do Wszechświata nie jestem całkiem pewien." A. Einstein
Hanko... jak widać - co klient to opinia
Ja osobiście nie spotkałem jeszcze żadnej osoby, która polecałaby Pinka pod jakimkolwiek względem. To chyba najdroższy sklep narciarski w Poznaniu a obsługa to same Alfy i Omegi. Jak ktoś się potrafi przez nich przebić to ok!
Ale wracając do pytania kilo1984 - tu na forum zdania co do samego smarowania nowych nart są podzielone. Jedni uważają, że warto, inni że nie warto. Moja rada - jeśli ktoś ma spaprać Twoje nowe deski - odpuść sobie nawet taką błahostkę jak smary. Jak trafisz na bardzo złe warunki śniegowe to zdecydujesz na stoku i już na miejscu będziesz rozglądał się za serwisem...
Pozdrawiam
M
Dzięki wszystkim za pomoc!!!
Pozjeżdżam z 1-2 dni i wtedy oddam deski do smarowania. Pozdrawiam![]()
Pozdrawiam,
Krzysztof