Porady na temat serwisu i konserwacji sprzętu narciarskiego.
Witam , mam pytanie , jak ustawić kanting w HEAD RAPTOR 130 model 2011 ? pozdrawiam.
Użytkuję już trzecią parę tej firmy i za każdym razem wyskakuje ten sam feler: rozklejające się piętki i to wcale nie w efekcie jakiegoś rzucania...
Witam Panstwa serdecznie jest to moj pierwszy post i odrazu w bardzo nie przyjemnej dla mnie sprawie, mianowicie konczac sezon narciarski wydaje mi...
Witajcie Ostrząc pierwszy raz wczoraj narty córki, stanąłem, przed zadaniem, które mnie pokonało. Otóż nie byłem w stanie ustalić, na jaki kąt sa...
Witam serdecznie. Czy ktoś z Was orientuję się ile mogą kosztować wiązania MARKER sMOTION 11.0. Potrzebne są do nart Volkl Racetiger SC PSI 11/12....
Witam :) Kupiłem ostatnio Heady Supershape Speed używane (po jakiejś wypożyczalni). Ogólnie stan nart bardzo ładny, krawędzie super, ślizg super,...
Witam, spotkała mnie przykra sprawa z nartami, podczas ostatniego w tym sezonie wypadu zauważyłem znaczne rozklejenie się narty powyżej wiązania...
chciałbym uzbroić troszke moj warsztat w narzedzia do serwisu narciarskiego, tj smarowanie, ostrzenie, zalewanie ubytków itp. szukam informacji...
witam, na ostatnim wyjeździe pękła mi skorupa buta - atomic hawx 100 women 2011 but ma równo rok i nie był jeżdżony jakoś intensywnie - to był jego...
W poprzednich sezonach wystarczało mi, że na stok brałam świeczkę i jak śnieg "trzymał" to na zimno smarowałam narty. W tym sezonie mam nowe narty i...
Witam. Nie chciało mi się dzisiaj celebrować smarowania na gorąco/wcześniej tylko jeden dzień narty były na stoku/ i postanowiłem zrobić coś na...
Witam. Dziś odebrałem z serwisu nartki Fischer Viron 6.6 po paru dniach jazdy. Zasadniczo oddałem je do smarowania i lekkiego "przelecenia" ręcznego...
Czytam tutaj wypowiedzi o smarowaniu nart i czuję się tak jak bym przeglądał forum czołowej trzydziestki pucharu świata w zjeździe. Bazy , fluory,...
witam. dziś podczas skoku na zjazdówkach miałem upadek, i bohatersko broniąc swojego przyrodzenia od uderzenia w drzewo tak niefortunnie skierowałem...
Hej wszystkim! Mam pytanie odnośnie smaru fluorowego: otóż doszły mnie słuchy, że posiadając takowy nie powinno się używać do niego innych smarów...
Na tylnym wiązaniu znajduje się strzałka V oraz odpowiadająca jej skala trzech kresek ( pierwsza grubsza). Są to wiązania rentalowe, w miarę ...
witam mam do Was prośbę o pomoc. Kupiłem w te ferie od znajomego narty RS pale 15 110cm na wiązaniach salonom c305, na których jeździ moj...
Nowe narty czy też stare. Łączy je jedno- chwytająca rdza. W jaki sposób zwalczacie to zjawisko? Wczoraj wróciłem z Malino Brdo. Nieopatrznie...
hej witam wszystkich, w połowi stycznia wczaśie jazdy na nartach i upadku złamał mi się jeden kijek. Jako, że kije były na gwarancji zanisłem do...
Wszędzie czytam, że pilnik diamentowy powinien pracować pod własnym ciężarem, więc mam pytanie: Czy ten pilnik mam trzymać gołą ręką bez żadnego...
Czy ktoś dysponuje czymś takim ? http://www.edgetune.com/ 100$ - interesująca propozycja.
Witam zastanawiam się teraz czy mozna to naprawić i w jaki sposób a pózniej jeźdić. http://imageshack.us/g/42/img7802h.jpg/
Witam złamałem nosek w narcie Blizard XCS, może ma ktoś na sprzedaż jedną nartę?
siemka. chciałbym sobie wmiarę nawoskować narty na ciepło, lecz niemam do tego żadnych specjalistycznych narzędzi. więc mam pytanie. Jeśli już...
witam chcialbym sie dowiedziec jak trzeba zakonserwowac narty po sezonie?
Witam wszystkich , to mój pierwszy post na forum więc chciałbym wszystkich powitać , mam na imię Karol , niedługo wyjeżdzam na tydzien na narty , i...
Witam Jeżdżę na nartach już od paru ładnych sezonów lecz jeszcze nie zdążyłem kupić sobie nart. W związku z tym że mój znajomy wymienia sprzęt...
witam Mam pytanie czy to normalne że po pierwszej jeździe w nowych butach i nowych nartach pozostają takie trwałe ślady na tyłach butów w miejscu...
Witam ! Aktualnie rozmyślam nad http://allegro.pl/narty-carvingowe-atomic-sl-9-14-150cm-wroclaw-i2096202763.html Niestety narty posiadają...
Kompletuję właśnie własny sprzęt do serwisu nart i przez pomyłkę zamiast innego produktu dostałem ostrzałkę TOKO Ergo Race...
po ilu razach na maszynie krawedzie sa z reguly juz do bani ?
Witam:) mam do Was pytanie odnośnie moich ślizgów. Oddałem do serwisu swoje kochane narty w celu regeneracji ślizgów, lecz gdy je odbierałem okazało...
Witam serdecznie. Mam problem z naprawą wiązań moich ulubionych nartek - Salomon Crossmax 10 Pilot - takie jak poniżej:...
Witam, mam Fischerki Competition (3 sezonowe ) wiązania FX12 full diagonal. i mam takie pytanko , ponieważ jak wiadomo wiązania są połączone takim...
Witam , posiadam narty Atomic i zamocowane w nich wiązania centro 310. Kupię używane wiązanie Centro 310 , ponieważ przy mojej jednej narcie na...
Witam, pożyczyłem na dłuższą chwilę narty Dynastar Omedrive, mam 189cm wzrostu, ważę jakieś 88kg, narty mają 162cm, niestety problem jaki mam to...
Witam, przy basenie Politechniki jest serwis Funboard. Czy ktoś korzystał?
Witam, Mam pytanko czy ktos z Was mial juz doczynienia z taka reklamacja? Kupilam buty bialusienkie, a po 2 niecalych latach zrobily sie zolte!!...
Więc tak: Po raz pierwszy nasmarowałem narty na gorąco. Tzn na początku roku smarowałem wszystkie, ale tylko smarem bazowym - miękkim takim, a tym...
Witajcie, W zeszłym roku zerwałem z jednej narty Salomon Equipe SC plastikowy dziób. Poprzez to mam odsłonięty brzeg krawędzi i boję się, że mogę...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum