Nie wiesz jak gdzieś dojechać? Ktoś na pewno wie...
Witam chciałem zapytać czy jadąc z Rzeszowa do Tatrzańskiej Łomnicy muszę zabierać ze sobą łańcuchy? Może to głupie pytanie ale kompletnie nie znam...
Siemanko :) Mam mały zgryz jedziemy wieczorem z Wrocka do Livigno i opracowuje trase przejazdu w oparciu o cenne wskazówki z forum i teraz jestem w...
Wybieram sie do Igls ile kosztuje wjazd do miasta z autostrady W jakiej cenie jest Paliwo BP95 w Czechach na autostradzie i w Austrii miedzy...
Witam, 1. Z innych postów wywnioskowałem że winietę CHF kupuje się na granicy od celników. Czy można zapłacić w EURO? Czy można zapłacić kartą?...
Witam wszystkich :) Chciałem się dowiedzieć ile trzeba przeznaczyć kasy w drodze do Kaprun ? może ktoś pomóc?
Ktoś się orientuje w jakich miejscach możemy tankować gazik ?
Witam, wybieram się do Chamrousse 28.01. I tu jest moje pytanie. Czy ktoś z Was jechał może niedawno do tej miejscowości? No albo kiedyś i wie na co...
Jedziemy do Austrii via Świecko, Berlin, Monachium. Od kilku osób słyszałem, że obwodnica Monachium bywa zakorkowana. Czy ktoś ma jakieś...
Witam, jeżdżąc do Wisły wybierałem zawsze wariant na Tarnowskie Góry potem Katowice Skoczów Wisła itd. jednak jutro zastanawiam się czy nie wybrać...
Mam pytanko do drogich forumowiczów - jaką trasę preferujecie w drodze do Włoch a dokładniej do val di fassa: - na początku dk nr 8, później dk nr 1...
Witajcie, na początku marca wybieram się do Altenmarkt im Pongau w Austrii w rejon SkiAmade. Wyruszam z okolic Warszawy. Dużo ostatnio się...
Witam, w połowie marca wybieram się do St.Leonhard im Pitztal. W związku z tym, że będzie to moja pierwsza podróż samochodem w te rejony chciałbym...
W jednym temacie zapytałem o wrażenia z tego stoku, natomiast jak widzę, jak obecnie jest zasypana Abruzja i jaki jest stan drug to się trochę...
Witam, Wyjezdzam do Rzymu, wedlug google maps prowadzi : Wroclaw-Dresden-Chemnitz-Munchen-Insbruck-Bolzano-Verona-Bologna-Roma. Czy zna ktos...
Witam Rozmyślam nad takim pomysłem z braku czasu czy dalo by się wylecieć z Wawy samolotem gdzieś nie daleko na stoki w europie wylecieć rano...
2 stycznia wcześnie rano jedziemy w okolicę Kitzbühel,proszę o informację czy jest sens katowicką przez Cieszyn(200KM krócej,ale podobno można...
Witajcie, czy ktoś jechał ostatnio gierkówką (E67, 8) z Warszawy do Katowic lub Cieszyna? Jak wygląda droga w sensie czy mamy szansę przejechać ją w...
Witam korzystając z okazji pragnę się przedstawić. Na imię mi Kamil i w piątek zamierzam wyjechać do Feichten (Lodowiec Kaunertal). Otóż mam pewien...
Witam czy możecie polecić mi dojazd do St Caterina po drodze chciałbym przejechać przez Livigno. Będe wdzięczny za pomoc.
witam czy ktoś z was jechal z polnocnej Polski w okolice Grenoble według google trasa przez Szwajcarie to 1440km z jej pominięciem 1556 koszt winet w...
Czy wie ktoś czy są jakieś stacje lpg na trasie lub w okolicy dróg s6 , s36, a dalej na Katschberg ?
Witam ! W lutym wybieramy się do Livigno - planujemy jechać przez Monachium(mamy tam nocleg) i dalej na Garmisch P.K. i kierunek na Imst. Czy...
Witam, Pytanie tak jak w temacie. W tej chwili samolot z Gdańska do Bergamo jest w bardzo atrakcyjnej cenie w związku z czym rozwazam wyjazd do...
Czy ktoś z Państwa orientuje się, jak najlepiej dojechać do Zieleńca z Poznania? Widziałem, że połączenia PKP są do Kłodzka, Dusznik, ale co dalej?...
Witam. W piątek wieczorem ruszam do AdH. Czy jechać standardowo przez wszystkich polecana trasą przez Szwajcarię:...
Witam, Czy potrzebuję winietkę na Czechy jadąc do Cerna Hora (przejście w Lubawce)? Jak lepiej jechać przez Trutnov czy Zacler ? Może był...
Witam trąbią w mediach o zamkniętych przejściach granicznych z Czechami czy ktoś wiec coś o Lubawce jade z Poznania do Pec czy jest przejezdne i nie...
Witam! W końcu stycznia wyruszamy do La Foux d'Allos. Jeśli ktoś z forumowiczów tę trasę już pokonywał, będę wdzięczny za wskazówki dot. dojazdu do...
Witajcie, Mam dylemat, czy do Annabergu lepiej jechać przez Bad Ischl, czy nadkładać 5 dyszek i na okrętkę przez Salzburg autostradą... będziemy...
Moze ktos sie orientuje do kiedy wazna jest winieta szwajcarska zakupiona 7.01.2011? Czy musze teraz w styczniu kupic nowa? Wyjezdzam 20
Mam pytanie czy sa potrzebne lancuchy na kola do Pinzolo ? Dziekuję
Witam. Będę jechał do Saalbach w styczniu i nie wiem którędy jechać. Przez Czechy czy Słowację. Startuję z Szydłowca więc naturalnym dla mnie...
Będziemy wracać w nowy rok ze słowacji . Jak ominąć zakopiankę? Kierunek Warszawa.
Witam Nie mialem okazji jeszcze jechac wiec prosze o informacje na temat dojazdu autem.Interesuje mnie glownie czy sa po drodze stacje LPG i jak z...
czy musze wykupic winietke ,podroz z jabłonki do vratnej????
Jadę z Mazur na Poznań. Potem Niemcy i nie wiem czy jechać prosto do Francji czy przez Austrię, Szwajcarię, Włochy. I to drugie bardziej mi by...
Witam wszystkich Szukam informacji praktycznych. Punkt docelowy to GAP (Francja) Zastanawiam się czy jechac wariantem: A Cieszyn- Wiedeń - Graz...
Czy coś się zmieniło jeśli chodzi o obwodnicę Wiednia od marca 2011 ? Słyszałem że oddali jakiś nowy odcinek całkowicie mija się wtedy Wiedeń ...
Czy wiecie może jak mogę dojechać ze Zwardonia do stoku Veľká Rača? Tylko chodzi mi o jakiś autobus, pociąg, bo nie jadę tam samochodem.
wlasnie sie zastanawiam, cy jadac przez CH do livigno potreby jest paszport?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum