Tylko wyjazdy zagraniczne.
Cześć, Grupa czterech studentów szuka wyjazdu na narty w Majówkę, im taniej tym lepiej :) Jeżeli ktoś zna taką ofertę to proszę o podesłanie na...
Chetnie dołącze do osób wyjeżdżających we wspomniane rejony w okresie weekendu majowego ( 5-6 dni ).Mile widziane informacje z wyceną kosztów.:)
witam. Wybieramy sie 29 kwietnia na 6 dni na lodowiec Stubai. mam pytanie,czy zakładać znowu opony zimowe,czy zostawić letnie + ewentualnie...
Wyjazd 26.04 po pracy, powrót 2.05. rano. 4 dni szusowania przy prognozowanej super pogodzie. Mamy miejsce w aucie i na kwaterce dla 2 osób....
Wypadła nam jedna osoba i mamy wakat jedziemy w dwa auta mamy dwa apartamenty 4 osobowe koszt 100euro (spanie+skipas) + dojazd do podziału. Mile...
Jeśli nikt nie chce ze mna jechać, to się obrażam i nie jadę wogóle. W takim razie odstąpię apartament w tym terminie (juz zapłacony) nieodpłatnie.
Mam w tym okresie zarezerwowany apartament, ale nie chce mi się samemu jechać, szukam towarzystwa. Raczej jedna, góra dwie osoby. Wyjazd ze...
5-osobowa grupa z Łodzi ( wiek 47-57) z chęcią dołączy do grupy ludzi w podobnym wieku ,dojazd samochodem własnym lub np busem na większą ilość...
Witam i zapraszam na Wielkanocne jeżdżenie na nartach w Zauchensee: http://pl.bergfex.com/zauchensee/panorama/ Wyjazd 05.04 we czwartek z Warszawy...
mam jedno, maksymalnie 2 wolne miejsca w aucie z Tychów. Wyjazd najpóźniej o 6 rano z Tychów. Mogę kogoś dobrać po drodze. Skipass za 5€ za dzień,...
Chętnie pojade na narty austria lub włochy wyjazd przełom marca z kwietniem, wyjazd najlepiej z pomorza .
Witam wszystkich, Wybieram się do Livigno w terminie 21.04 do 28.04 (ostatni tydzień Free Ski). Mam pytanie do osób odwiedzających Livigno w...
Poszukuję osoby/osób z samochodem chętnych na wyjazd w Alpy około 14.04 – 21.04. Last minutowe ceny kwater + skipass są w rozsądnych cenach (~1100...
5.04 (czwartek) - 10.04 (wtorek) Wyjazd rano w czwartek, powrót w poniedziałek po nartach, czyli 4 dni nart. Trasa: Zakopane - Kraków - Katowice -...
Cześć jeżeli ktoś jedzie w Alpy na narty na Święta Wielkanocne i ma wolne miejsce jestem zainteresowany , zawsze to mniejsze koszty podróży a jestem...
Witam. Mam zarezerwowany apartament w Altenmarkt (7 km od Flachau) i nie mogę jechać :mad:. 3 sypialnie (6 osób), kuchnia. termin od soboty...
Ja z Polski centralnej, z deską.Czwórka z przodu.
Jedziemy samochodem do Francji w region Val d'Allos/Pra Loup, mamy jeszcze 2 wolne miejsca. Wyjazd wieczorem 31.03. Cena do uzgodnienia. Wyjazd z...
Nie są to może zabawy na białym ale też ciekawa impreza .Malo czasu zostało ale do dzis jest promocja w Heidi Parku ,Nocleg w bungalowach na terenie...
Zapraszam do wyjazdu na Chopok lub Rohace (zależnie od warunków) na pt / sb / nd. Wyjazd z Krk vanem, pt. południe lub tuż po południu. Mają być...
Witam, Mam kilka pytań dotyczące wyjazdu do Livigno w terminie 21 do 28.04. - Czy warto wybrać się do Bormio i St. Moritz czy lepiej poświęcić 6...
Witam, 2 wolne miejsca na wyjazd do Val di Sole - Mezzana. Grupę stanowią osoby w wieku 20-30lat, zakwaterowanie w apartamentach 6os. Cena...
Szukam 1 osobę na krótki wypad do Ischgl. Wyjazd wieczorem w piątek 30 marca, 4 dni jazdy na nartach i powrót we wtorek, 3 kwietnia po nartach....
Witam, Szukam jednej osoby na Hintertux w dniach 14.03 do 18.03 (4 dni jazdy na nartach). Jeden kolega zrezygnował i mamy lukę w samochodzie....
Witam Serdecznie, szukamy wolnych miejsc do taniego wyjazdu na narty gdziekolwiek gdzie można fajnie pojeździć :). 2 osoby w terminie 17-24.03....
Witam, jedziemy z grupą znajomych do Val di Sole w terminie 24-31.03. Tak się złożyło, że dnia 28 marca w Mediolanie będzie rozegrany mecz 1/4...
Witam poszukuje fajnej oferty wyjazdu do Austrii ( najlepiej lodowiec), dla 2 osób, w terminie 23.03 ( na min. tydzien). Moze byc z doajzdem...
Czy ktoś może polecić jakąś przyzwoitą kwaterę lub pensjonat dla 4 osób w Ischgl? (oczywiście nie w cenach powyżej 50 Eur/os.)
Termin wyjazdu: 23.03.2012 Wyjazd organizowany przez studentów UE we Wrocławiu, łączna liczba osób:160. Atrakcyjna cena: 1300zł(dojazd,...
milą pogodną panią 35-45 lubiaca narty slonce pogode majca plany w okresie 23.03-01.04.2012 poznam- wspolny zorganizowany wyjazd autokar francja 3...
Jak w temacie poszukujemy klilku osob do karnetu grupowego znizkowego w terminie 18-23.03.2012 (6 dni albo wiecej). Chetni prosze pisac na priva. My...
Panowie 63 i 70 lat planuja wyjazd w Alpy w marcu 2012 roku. Analizujemy gdzie sie wybrać. Mamy 2 wolne miejsca w samochodzie Pozdrawiam Jan...
Witam, Poszukuję transportu dla dwóch osób z Trójmiasta do Livigno. Wyjazd w piątek 16 marca, wyjazd z Livigno w sobotę 24 marca. Pozdrawiam, ...
Starszy Pan może zaoferować dwa miejsca w samochodzie, w terminie 30 marca - 8 kwietnia na wyjazd narciarski w Dolomity (Val di Fassa). Możliwość...
Z powodów osobistych moi znajomi nie mogą pojechać na narty i za pół ceny chcą odstąpić zarezerwowany pokój 2-osobowy w apartamencie w miejscowości...
Chętnie dołączymy się na wyjazd "weekendowy" 3-4 dni szusowania do Włoch, Austrii, Słowacji. Wyjazd najlepiej w czwartek popołudniu (preferowane...
wyjazd dla dobrych narciarzy-ek ośrodki Kizbuhel,Wildkogel,.Zireltal.... Wyjazd 17 lub 18.03. Noclegi w apartamencie- wszystko low costs!!! Szczegóły...
Witam Mam 24 lata i ogromną ochotę pośmigać w Austrii. Mam miejscówkę w której już byłem - Apartament 4-5 osobowy na telefon jeśli jest wolny będzie...
Witam Organizuję z dwoma kumplami wyjazd do Austri w doline Zillertal. Jedziemy dużym vanem (Honda CR-V). Wyjazdy od 17 marca na tydzień My...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum