Tylko wyjazdy krajowe.
raczej ostatnie smiganie po bialym i swici teraz rano slonce bo sniegu pelno ale brak ludzi i zamykaja wyciagi smutne ale tak to juz jest brak...
Chętnie dołączę do wyjazdu w każdy weekend, kiedy warunki dają szansę na pojeżdżenie. Jestem dyspozycyjna i nie boję się rannego wstawania, czasami...
Czy okołogliwiccy narciarze jeszcze szusują? Nowa Osada i Soszów jeszcze w bardzo przywoitej formie, czy ktoś się wybiera?? Pogoda wszak wciąż...
Ktoś się wybiera w tą sobotę do Czech?
Cześć, Szukam osób, który chciałyby dołączyć do poszerzonego weekendowego wyjazdu w słowackie Tatry (2 dni Chopok+1 dzień Pleso lub Łomnica)...
Czy w niedzielę z okol. Gliwic jeszcze ktoś jedzie ?.Jeszcze są warunki...i to słońce...
Jesli brakuje Państwu osób, lub sami macie ochote jechac a brakuje auta..PISZCIE-skupmy sie na razie na weekendach w lutym(jazda z warszawy), ale...
Kto chętny na wyjazd w środę - proponuję Nową Osadę, wyjazd wczesny, aby zameldować się o 8.00 na stoku. W sobotę, przy temp 17'C, nawet o 16 dawała...
Chciałbym w ndz czyli jutro wybrać się na nary. Chętnie bym widział jakieś towarzystwo. Można sie zgadać po drodze lub niedaleko mogę po kogoś...
Ktos może ma ochote na wyjazd jutro tzn. 16.03.2012 na jeden dzien. Miejsce dowolne ze tak powiem, moze byc np Wisła:) tzn, 17 a nie 16 miało byc...
Jadę jutro do Wisły Cieńków, zahaczając po drodze do Tychów po kolegę. Mam być po niego na 10.00, więc z Gliwic wyjeżdżać będę koło 9.00. Jeśli ktoś...
Chciałbym w Piątek 16.03.2012 jechać na Magurę, wyjazd z Rzeszowa, jak są chętni proszę pisać
w piatek 9marca z warszawy w gory- do niedzieli ,szczyrk,korbielow, lub bachledowa dolina na slowacji,z noclegami raczej w polsce, bukowina kto...
kontakt cmcm@wp.pl
Witam! Szukam osoby towarzyszącej do jazdy na nartach (i pogadania po nartach) w Szczyrku w ten weekend. Przyjeżdżam sam na trzy dni, nie wiem...
Witam wszystkich! Tak jak w temacie: planujemy wyjazd na narty w najbliższą środę. Jako że w grupie zawsze raźniej i taniej, szukamy 2 osób...
Wybieram się na narty do Lubomierza wyjazd z Krakowa 6 marca w godzinach rannych mam 2 miejsca w samochodzie i 2 karnety 4 godzinne koszt transportu...
Siemka jestem chłopakiem i mam 16 lat. Szukam ludzi (15-17 lat) do wspólnego jeżdżenia po Szczyrku na nartach lub snowboardzie ^^. Osobiście jeżdżę...
Witam,miedzy 5-8 marca chcę jechać do Karpacza,szukam sprawdzonych i niedrogich stancji 25-40zł:)
Witam Serdecznie tak sobie myślę czy to w ogóle ma sens i czy byliby chętni ,trzeba wyjechać o 4 rano i wstać o 3 w nocy i wrócić ok.20-21 ,nie wiem...
Witam,mam chęć ponartować w środę gdzieś w naszych górach ,ale nie mam chętnych,:(mogę zabrać trójkę chętnych,pozdrawiam
Karpacz,Szklarska do dogadania wyjazd rano powrót po nartach.
Wrocław - Zieleniec -2 wolne miejsca - JUTRO jak w temacie;) jutro znaczy sie 3.03 ; tel. 692 574 217
Witam, Jutro tj. 2.03.2012, wybieram się do Krynicy. Jazda na Jaworzynie w ramach karnetu 9-15. Wyjazd z Krakowa około godziny 6. Oczywiście...
Jak w temacie
Witam W czwartek po pracy w godz. 15-16 wybieram się do Wisły-Cieńków . Wyjazd Świętochłowice, autostradą A4+A1 wylatuję w Żorach i dalej do Wisły....
Mam jedno miejsce wolne lecimy do Jaworzyny 27luty 2012 poniedziałek wyjazd 3 rano z Zamoscia powrót wieczorkiem.Jedzie fajna ekipa koszt tylko 60 zł...
Zapraszamy do wspólnego wyjazdu do Krynicy Zdrój. Mamy w aucie dwa miejsca wolne, najlepiej dla ludzi z woj. lubelskiego lub po trasie Chełm -...
ten albo następny weekend........
Szukam jednodniowych wyjazdów na narty (dokądkolwiek) z Krakowa, w tygodniu, nie w weekendy. Czy znacie jakieś firmy organizujące takie wyjazdy? A...
Hej ;] Szukam chętnych na weekendowe wyjazdy na narty luty/marzec najlepiej do Ustronia.
Gdziekolwiek, jakkolwiek, z kimkolwiek. Szuakm transportu na stok z Wrocławia na ten weekend 25 lub 26 luty. /wyazd jednodniowy/ tel. 692 574...
witam . szukam chetnych do wyjazdu na narty Czarna Gora ( Sienna , Stronie Slaskie ) lub ewentualnie Zielenbiec. Bylem juz raz w tym roku ...
Witam,chciałbym wybrać się z żoną w góry na narty.Gdzie polecacie sprawdzony ośrodek(stok narciarski,kwatery prywatne)najbliżej od Bydgoszczy?Wyjazd...
Witam, Razem z kumplem i jego dziewczyna poszukujemy jeszcze jednej koleżanki, która miałaby ochotę pojechać do Karpacza. Z racji tego że jedna...
Wybieram sie na jeden dzien na narty,jesli ktos ma ochote jechac ze mna to czekam na odp.Wyjazd z Lublinca-przez T Gory,Bytom,Chorzow,Katowice.
Witam, jadę z kumplem w piątek od 03.02 do 05.02 na stok do Kamieńska pod Bełchatowem. Jedziemy samochodem i mamy wolne 3 miejsca w samochodzie....
Witam, planuję wyjazd do Spindlerowego i mam 3 wolne miejsca w samochodzie. Zinteresowanych proszę o kontakt > spadsgn@gmail.com lub tel. 883 988...
Planujemy wyjazd w gory w w/w terminie z Gizycka najlepiej na 3, 4 dni czyli 2, 3 pelne dni jezdzenia. Transport naszym autem kombii, koszt paliwa...
Czy ktoś planuje wyjazd do Szczyrku 18-20 lub 21 luty Chętnie się z kimś zabierzemy albo kogoś weżmiemy
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum