Dla wszystkich szukających i oferujących transport.
Mamy 2 wolne miejsca na wyjazd do Kaprun. Wyjezdzamy z Katowic 29.04.12, powrót 3.05.12. Chętnych prosze o kontakt 517511484
Witajcie, wybieramy się na majówkę do LIVIGNO 27.04 lub 28.04.12 http://www.snowshow.pl/wyjazdy,snows...y-Livigno,2,63 Niestety w autokarze...
dysponujemy 3 wolnymi miejscami w samochodzie ( wyjazd prywatny) ,startujemy z Łodzi 27.04 planowany powrót 4-5.05 do uzgodnienia,podróż oczywiście w...
Szukam możliwości dojazdu z Warszawy na Hintertux w terminie 27.04.12 -05.04.12. (weekend majowy). Pokryję część kosztów paliwa. kontakt: Iza ...
Mam 2 miejsca wolne w samochodzie na wyjazd majówkowy do Austrii, Mayrhofen (lub okolice) lodowiec Hintertux. w planie mamy 3 dni na stoku, troche...
Pilnie szukam miejsca dla 1 osoby z Polski ( Katowice/Wrocław lub Poznań) do Innsbrucka lub okolic- Stubai. Proszę o kontakt na maila...
Witam, będę się wybierał we wtorek lub (i) środę (na jeden dzień). Jeśli są osoby które mają możliwość i chciałyby wyjechać w któryś z tych dni -...
Witam jestem chetny na jakikolwiek wyjazd na narty jedno badz kilku dniowy w Polsce ,Slowacji badz Czechach.Mam mini vana peugeot 806 7-mio...
Dołaczę do wyjazdu na narty na lodowiec w czerwcu, optymalnie z Warszawy. pzdr
Witam, wreszcie po wielu probach wybrany kierunek ... 2 Osoby jaka autem kombi na gaz :) w okolice Insbrucka. skad: jestesmy z Kutna - centrum ...
Witam, szukam chętnych na wyjazd do Korbielowa. Ostatni tydzień marca lub kwiecień. 14-15 kwietnia nie mogę. Termin do uzgodnienia. najlepiej na...
Witam wszystkich forumowiczów, wyjeżdżamy z kumplem jutro wieczorem do Ischgl, wracamy we wtorek po nartach. Mam jedno miejsce w samochodzie, jeśli...
Szukam osób które są chętne na wyjazd na narty z Rybnika/Żor i okolic moge zabrać lub dołacze, gdzie? do ustalenia. Wyjazd może być nawet jutro.
Poszukuje transport : Kraków - Les Menuires(Val Thorens) 23.03-31-03 dla jednej osoby Transport oczywiście w dwie strony. Może być autokar lub...
Oferuję 2 miejsca na Chopok w terminie 30/31.03/01.04.12. Wyjazd z Krakowa: pt. po południu, powrót ndz. wieczór. Transport vanem 6-osobowym (zrzutka...
Witam ! Jak w temacie - z chęcią zabrałbym się na jeden dzień w górki i z powrotem. Miejsce wyjazdu w zasadzie obojętne, chociaż Czarna Góra, albo...
Hej, szukam transportu na wyjazd do Risoul (Snow Show) w terminie 23.03-01.04 :) Pozdrawiam Paweł
moge zabrac,nawet 5 osob busemVW, lub sie dolaczyc do kogos jedna osoba szczupla w piatek wieczorem 16.03 lub sobote wczesnie rano z warszawy...
Witam, Szukam dojazdu dla 2 osób do Livigno. Pobyt zaczyna się 31.03 w sobotę, zaś kończy 6.04 w piątek. Może ktoś coś wie?
Cześć! Bardzo chętnie się dołączę do wyjazdu w góry między 16 a 20 marca. Najlepiej Tux, Zillental. Jestem co prawda parapeciarzem ale mam nadzieję,...
Witam mam dwa miejsca wolne na przejazd busem 9 osobowym (trafic lub vivaro) z okolic Katowic, Raciborza do Francji - Saint Gervais, Chamonix (...
W najblizszy piatek. Z Krakowa. Dzieks.
Witam , wybralam wyjazd do Ponte di Legno zakwaterowanie 09.04-14.04. Poszukuje dojazdu dla 2 osob? moze ktos sie wybiera i ma miejsce w...
Hej, jest nas 2 i chcemy wyjechac najlepiej do VAL DI SOLE , ale nie koniecznie :) Mamy nocleg - wygrana w konkursie travelplanet ! ale szukamy...
Witam, Ja(20l.) oraz brat(31l.) szukamy wyjazdu na narty w Alpy. Termin jakim dysponujemy to maksymalnie 07-17 marca. Jesteśmy dobrymi...
Witam Jestem z Leszna i poszukuję osób do wspólnego przemieszczania się na stoki Sudetów. Terminy weekendowe dowolne oraz miejsce przeznaczenia...
hej,oferuję 2-3 miejsca w samochodzie, chciałbym wyjeżdżać z Warszawy w sobotę, 3 marca, nad ranem, do Tatrzańskiej Łomnicy (albo trochę bliżej,...
jak w temacie ;) jutro znaczy sie 3.03 ; tel. 692 574 217
nie aktualne..
Witam Oferuję 3 wolne miejsca do doliny Stubai (Austria). Wyjazd z Poznania w kierunku Berlina w sobotę rano 3 marca, powrót 10 marca. Koszt...
Witam, tak jak w temacie...jedziemy busem przez Kraków-Katowice-Cieszyn
Oferuję 2-3 miejsca w Vanie na trasie: Łódź - Sieradz - Wrocław - Zieleniec.
cześć marzy mi się wyjazd do tego miejsca http://www.grawand.com/ bajka po prostu bajka dzwoniłam dziś do hotelu, mają wolne pokoje i cena...
Gdziekolwiek, jakkolwiek, z kimkolwiek. Szuakm transportu na stok z Wrocławia na ten weekend 25 lub 26 luty. /wyazd jednodniowy/ tel. 692...
Szukam kogoś z okolic RZ (osoba dyspozycyjna i z autem) wyjazd do Krynicy, w tym tyg lub w weekend :) wiecej info na priv jc
jadę w przyszłym tyg do ośrodka narciarskiego czarna góra i mam 2 wolne miejsca, 3 dni od 21-23 . jade z leszna
jadę z Bydgoszczy do Val Gardeny w w/w terminie. Mogę zabrać 1-2 osoby....
witam, czy wybiera sie ktos w najblizszy weekend z olesnicy/wroclawia na narty i ma wolne miejsce/dwa miejsca? pozdrawiam.
witam jak w temacie, gdyby ktoś miał wolne miejsce w samochodzie jutro lub pojutrze to chętnie bym się zabrał - w jedną lub w dwie strony z Warszawy...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum