Wszystko na temat transportu - samoloty, samochody, autokary...
Witam, Tak przeglądam moje oferty i musiałam Was zapytać: dlaczego nie z biurem podróży? Mamy świetne oferty, w niektórych obiektach rewelacyjne...
Przestałem jeździć już samochodem na narty z dzieciakami albo jadę pociągiem , albo lecę samolotem tanimi liniami lotniczymi w wynajmuje auto za 19...
Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Żeby długo się nie rozpisywać zacytuję oficjalny komunikat Polskiego Związku Motorowego w sprawie...
Z racji że cena benzyny w Unii europejskiej jest doś droga bardzo się opłaca jechać przy dwóch osobach Pociągiem Pociąg do narciarskiego kurortu...
Jadę pierwszy raz w Alpy do Austrii (rejon Vorarlberg) - nie będę kupował winiety, ponieważ dla 15 km mi się nie opłaca (a jeszcze zobaczę z bliska...
Witam, planuję wyjazd prywatnym autem do Val di Sole w terminie 16-14.03.2012 r. Jedziemy w 5 osób Skoda Oktavią 1,9 tdi 110 km z boxem dachowym...
Znalazłam ofertę wyjazdu do Wloch na narty z biurem Wygoda Travel z Krakowa. Po zeszlorocznych strasznych przejsciach z biurem OSKAR z Poznania (nie...
Powiedzcie jak transportujecie narty na wyciąg? Ja do tej pory woziłam w samochodzie, czy tak w ogóle można? Przymierzam sie do zakupu...
Wybieramy się w marcu autem na Stubai i chcielibyśmy policzyć orientacyjne koszty transportu. Ceny benzyny i ilość kilometrów łatwo można oczywiście...
Cześć !!! Ponieważ ja jestem leniwym człowiekiem, ze dwa lata temu nabyłem drogą kupna komplet łańcuchów tekstylnych, tzw. skarpet... Niestety...
Osób 4-6 z osprzętem. Możecie ewentualnei polecić jakąś wypożyczalnie vanów, sprawdzoną i bezproblemową ?
Okazyjnie pod koniec stycznia zabiorę na trasie: Zamość i okolice-Kraków-Wrocław-Norymberga-Salzburg.
zobaczcie sobie w tym linku na facebooku, a ci co nie mają fejsbuka na stronie eurolotu...
no właśnie-jaką macie i czy jesteście zadowoleni.... Ja posiadam TomTom GO 910 i od jutra będę ją testował w Europie,bo wyjeżdżam do Francji.... U...
Od 1 stycznia 2012 http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=86815695&postcount=265
ile muszę przygotować kasy na płatne drogi z Polski do Valfrejus (Francja) jade przez Niemcy/Austrię/Szwajcarię/Francję
1 grudnia zostanie otwarty 106 km odcinek autostrady A2 z Nowego Tomyśla koło Poznania do przejścia granicznego z Niemcami w Świecku i to uwaga 6...
------------------------------------- czyli patologii ciąg dalszy: 1 listopada na Słowacji wchodzi w życie znowelizowana Ustawa o Ruchu...
Służby francuskie ostrzegają przed brakiem możliwości dojazdu do wyżej położonych francuskich stacji w nocy z piątku na sobotę oraz w sobotę, ze...
Mam pytanie czy można kupić winiety do Austrii na granicy w Jędrzychowicach na jakiejś stacji czy samej granicy?
Witam, jako ze zmieniłem auto na wynlazek ze szkalnym dachem ( nie zaleca się montażu belek dachowych ) i mam bagażnik rowerowy montowany na hak,...
Witam, Mam do sprzedania narty (168 cm) i chcę je wystawić na allegro. Zastanawiam się tylko, jak najlepiej by było je zapakować do wysyłki. Jak...
Czy są potrzebne winietki jadąc na Słowację z Polski proszę o odpowiedż
słuchajcie, trafia mi się wyjazd na narty, a raczej wylot, bo samolotem. Nie wiem czy dojdzie do skutku, ale na wszelki wypadek zapytam: Jak to...
Coś ostatnio obiło mi się o uszy, że niektóre linie lotnicze zmieniły w swoich regulaminach maksymalną długość przewożonego (przelatanego hjehjehje)...
Witam , czy wolno przewozić narty na terenie Austrii wewnątrz auta typu VAN?? Nie znam kompletnie przepisów, a stare linki nie chcąmi...
Skoro powstal watek o oponach zimowych to nie mozna zapomniec ze wyjezdzajac w gory nalezalo by miec zestaw lancuchow do zalozenia na os napedowa. Ja...
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,To-juz-pewne-Mapy-Google-beda-platne,wid,13955109,wiadomosc.html
Ja uważam, że Automapa jest ok. W Polsce sprawdza się w miastach a za granicą nigdy mnie jeszcze nie zgubiła. Widzę ile programów nawigacyjnych tyle...
Witam Kilka slow o mocno dosc reklamowanym ostatnio asistance Starter24. Kupilem i pojechalem na wschod - na Ukraine. Nieszczesliwie sie zdarzyla...
Wybieramy się w 9 osób (dorosłych) na narty do Włoch. Zastanawiamy się nad wynajęciem busa. Przejrzałem kilka wypożyczalni w naszym mieście,...
Mam pytanie odnośnie wyjazdów zimowych z biurem podroży funclub. Był Ktoś, gdzieś z nimi? może nawet w Val Thorens i może się podzielić opinią na...
Najprawdopodobniej będą wolne 2 miejsca w zafirze lub berlingo na wyjazd do Falcade - Włochy od 10 grudnia 2011 Startujemy z Opola Chętnych...
Robimy Wwa-Livigno na 2 dni, więc chciałbym znaleźć jakiś tani nocleg po drodze w Czechach (7 osób). Macie jakiś wypróbowany namiar?
Witam, Wiem, że kilka osób czytając temat już się wzdrygnęło z myślą, że kolejny wątek o przewożeniu nart w środku pojazdu. Nic bardziej mylnego....
Witam. Mam problem :D Pytanie brzmi. Czy ktos ma doświadczenie w przewożeniu nart w pociagu? PzD :)
Witam, jak w tytule - może ktoś ma kartę jw. i zechce poratować zakupem biletów ryanair? Trochę boli zapłacić ponad 80zł opłat przy kupowaniu biletów...
Witam, Mam pytanie pierwszy raz chcę się wybrać na narty za granicę. Wybieram się z żoną i córką (12lat). Przewertowałem to forum, opisujecie...
Witam, proszę o rade jaki kupić box na passata o pojemności od 4-6 kompletów nart aby przy prędkości 160-180 nie było slychać dochodzących szumów z...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum