Wszystko na temat zawodów SkiForum.
IV Ogólnopolskie Zawody SkiForum Dnia 25 02 2012 zostaną rozegrane Czwarte Ogólnopolskie Zawody SkiForum. Cel zawodów: Dobra zabawa. Promocja...
Mitek kiedy zawody. Urlop trzeba brac
Wzorem lat wcześniejszych bedę się starał aktualizować listę po każdym zgłoszeniu/uzupełnieniu danych lub wpłat. Osoby, które nie dopełniły któregoś...
Cześć No to jesteśmy już po zawodach. Myślę – taki jest mój odbiór całej imprezy – że była to najfajniejsza edycja. Wszystko to dzięki Wam...
Byłem na zawodach w nartowaniu po raz pierwszy w życiu, po raz pierwszy w życiu jeździłem na tyczkach, również po raz pierwszy w życiu spotkałem się...
III Ogólnopolskie Zawody SkiForum Dnia 05 03 2011 zostaną rozegrane Drugie Ogólnopolskie Zawody SkForum. Cel zawodów: Dobra zabawa. Promocja...
Witam Wszystkich zainteresowanych informuję zeby rezerwowali sobie pierwszy weekend marca (4-6 03 2011). Zawody jak zwykle odbędą się w sobotę 5....
Witam. Nazywam się Jakub Wyka i jestem administratorem strony internetowej www.SportoweWadowice.pl Dostałem informację, że na "Czarnym Groniu"...
Chętnie bym wziął udział w zawodach, jednakże nie posiadam samochodu i tu moje pytanie - czy może jedzie ktoś z Wrocławia i ma wolne miejsce w...
Cześć Tutaj (lub na priv do Mitka)prosze zadawac konretne pytania w sprawie zawodów. Pozdro
W dniu 2011-03-04 (piętek) w godzinach wieczornych Wóz Ratownictwa Chemicznego będzie się przemieszczał ze wschodu na zachód podążając na III Zwody...
Witam wszystkich wyjadaczy zawoddów Ski Forumowych. posiadam zarezerwowany domek w czarnym groniu, to jest tam gdzie wszystko po nartach będzie...
Zwolniły się dwa miejsca w domku w Czarnym Groniu, czyli miejscu III Zawodów Skiforum... Są to miejsca na dolnej kondygnacji... Konkretniej dwie...
Lista startowa Wzorem lat wcześniejszych bedę się starał aktualizować liste po każdym zgłoszeniu/uzupełnieniu danych lub wpłat. Osoby, które nie...
Wiem, że dopiero pażdziernik ;) ale w zeszłym roku miałem kolizje wyjazdów... ;( Odpowiedzi z Włoch przyszły... potrzebna szybka decyzja... Stąd...
Chciałbym wszystkim uczestnikom spotkania podziękować za mile spędzony czas i fajne zawody a w szczególnosci Mitkowi za zoorganizowanie tego...
Cześć Wyniki w podzaile na kategorie: miejsce Numer startowy Nick 1 przejazd 2 przejazd suma JUNIORZY 1 19 PAWEŁ...
Jako, ze 20 lutego zbliza sie nieublaganie dochodze do wniosku, ze pora zaczac sie organizowac... Z Wroclawia jada (wedlug mego stanu wiedzy):...
Obstawiamy pierwsze 3 miejsca w grupach... Dla przypomnienia grupy to: (M) Mężczyźni: rocznik 1992 i starsi (K) Kobiety: rocznik 1992 i starsi...
Cześć To jeszcze nie jest oficjlany komunikat ale bądżcie czujni i już zwalniajcie sobie termin 20 02 2010 - a najlepiej cały weekend. Pozdrawiam
II Ogólnopolskie Zawody Skiforum Dnia 20 02 2010 zostaną rozegrane Drugie Ogólnopolskie Zawody Skiforum. Cel zawodów: Dobra zabawa. Promocja...
Cześć OSTATNIA AKTUALIZACJA:18 02 2010 12,10 Witam serdecznie Poniżej lista startowa z przydzielonymi numerami. Zawodnicy startujący w kategorii...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum