Nasze relacje i fotorelacje z wyjazdów narciarskich.
To było już ponad 25 lat temu, zawsze chciałem jeździć na nartach tylko nie było okazji się nauczyć. No i bodajże w marcu 1981 postanowiliśmy wybrać...
Cześć Natchnął mnie Moris na jakis inny niż "z rockerem" temat. Ja najfajniejszy dzień a właściwie dni tego sezonu spędziłem w Szczyrku na...
Czy fajniejszy był w prawo czy w lewo?Ważne na jakiej wysokości i w jakich okolicznościach.Czy śnieg był sypki czy mokry.Jak długo trwał i jaka...
Staroleśnie i Jaworowo – lajtowo i krajoznawczo - 29/30 kwietnia Pogoda tropikalna, no a iść w góry gdzieś trzeba. Najpierw z forumowym Hansem...
No i zajechali Cyganie do Szczyrbskiego. Po co? A kto ich tam wie. Z nimi nigdy nic nie wiadomo. Przyjechali nocą, rozstawili swój cygański wóz w...
Proponuję wpisywać tu nasze wrażenia z bieżących wyjazdów na narty. Gdzie byłem ostatnio, jakie warunki, co mi się podobało, co mi się nie podobało,...
Relacja Michała Zawadzkiego z tegorocznego wypadu na Bałkany, jazda w świeżym puszku i akcje górskie w najbardziej śnieżnym sezonie od lat... ...
Planujemy wyjazd narciarski do słynnego Arlbergu - kolebki narciarstwa - gdzie czeka na nas 280 km tras . Jest to słynny,renomowany kurort, leżący na...
Pomysł odwiedzenia tego pięknego, acz mało znanego zakątka spadł jakoś tak sam od siebie na naszego Amatorkę, który umiejętnie zaczął sączyć tą – jak...
San Pellegrino – Alpe di Lusia – Falcade Tre Valli
Czwartek. 29.03.2012 Kuźnice przed 9 - wjazd na bieżąco. Na górze mróz (do końca dnia) i spory wiatr, ale Gąsienicowa chodzi. Goryczkowa niestety...
To moja-nasza pierwsza wyprawa w Alpy, z racji tego że mieszkamy w Anglii wybraliśmy to miejsce po sugestii jednego z współpracowników. Mieszkamy...
Hi! Pozwoliłem sobie na stworzenie osobnego tematu z 2 powodów. Po pierwsze był to mój pierwszy wyjazd w Alpy (pierwszy raz zapamiętuje się do...
Bardzo fajnie. 5 dni słońca, 1 (drugi z kolei) dzień ciągłego opadu, fajna kombinacja pogodowa w marcu. Widoki doskonałe, infrastruktura - nie można...
Witam, jestem tu od tygodnia i tak dobrych warunków nie pamiętam. W zał. kilka fotek - oceńcie sami. Lepiej wydawać polskie pieniądze w Polsce....
Od tego roku nowy patent na Zillertal Arenie: Ski Movie! Podjeżdżamy odczytuje karnet, a wieczorem mamy na ich stronie po zalogowaniu i wpisaniu...
Alpe di Siusi / Val Gardena / Seiser Alm, Groednertal – Tyrol Południowy 12-16.03.2012 Propozycji wyjazdu w region Alpe di Siusi / Val Gardena...
Witam Będąc na wyjeździe PZjU 2 zrodził się pomysł na wyjazd w większym gronie. Wspólnie z BTN i kilkoma zapalonymi osobami. Chcemy zorganizować...
Po dwóch tegorocznych, super pogodowo-warunkowo udanych wyjazdach do krainy żab, przyszedł czas na coś z górnej półki (dosłownie) - Les 2 Alpes. Tak...
Krótka relacja z regorocznego wyjazdu na freerideowe opalanie w Gruzji (Gudauri). Ekipa zebrała się około 9 wieczorem na Okęciu. Było nas 15 osób....
Witam! Wybieram się w grudniu do Falcade. W planie miałam dojazd od Insbrucka przez przełęcz Brenner. Jednak znajomi proponują mi dojazd od strony...
Hej, Na portalu MyDeal - podróże jest ciekawa oferta wyjazdu na narty do najlepszych ośrodków w Austrii. ...
W tym roku postanowiłem jak to syn mawia "zdywersyfikować" kierunki i postanowiłem odwiedzić jakiś większy i znany kurort - w tym wypadku jest to jak...
ostatni tydzien spedzilem w w/w prowincjach canady loit do calgary w niedziele szybki skok do samochodu i w droge do canmore - urocze...
http://vimeo.com/38539452 ok 15-20 sm zwiezego, ale przewianego sniegu, mnostwo lodoszreni. ten akurat film zrobiony na swiezym
Nie będę opisywała Gościńca, bo nie chcę go w żaden sposób reklamować, mam zamiar opisać tylko sytuację, jaka nas spotkała. I zaznaczam, że nie...
Uwaga na nowy sposób wyciągania odszkodowania z OC i z kieszeni narciarzy . Grupa młodych ludzi około 25-30 lat zrobiła sobie zabawę w Sőlden ...
Cześć, Zebraliśmy się w piątkowe popołudnie z zamiarem spędzenia miłego weekendu w Pięciu Stawach. Pomimo trudnych warunków śniegowych zamiar...
Musze przyznac, ze mam szczescie do kwater z ladnymi widokami. Nie spodziewalem sie czegos takiego za oknem (zamek Laudegg w Ladis): Wieczorne...
Cześć, było już o fenomenie Białki, teraz o stacji którą widać z Kotelnicy. Litwinka-Grapa to 1000 metrów zjazdu porównywalnego pochyłością do...
Val D'Isere - Val Thorens – Sestriere - Serre Chevalier from the Val Cenis
wyniki; gratulacje dla Piotra!!!!!!!!!!!! Canadian Powder 8 Championships 1st - LnT Tom Riggins & Leonard Lermer
Pogody miało nie być fakt, ale na przekór wszystkiemu BYŁA i to idealna. Tak jak idealny był ten cały wspólnie spędzony weekend. Droga do Kraliczka...
Poszukujemy chętnych na wyjazd. Mile widziane rodziny z dziećmi i młodzieżą (u nas 10 i 17 lat). Domki wyposażone, dojazd własny i żarcie we...
Witajcie! W sobotę, 4. lutego, pojechaliśmy na Raczę. Było wściekle zimno jeszcze u nas (w Sosnowcu i Katowicach), a później, z biegiem dnia,...
hej, myślimy, żeby wyskoczyć do Saalbach - ponoć fajne miejsce i warto je zobaczyć. Wyjazd w czwartek 02 02 wieczorkiem - 4 dni nartowania, 3...
Witam, jedziemy na kolejne narty do Austrii region Salzburg na 4-5 dni nartowania. Start w czwartek ~16.00 z Wawy, posiadamy kilka miejsc wolnych w...
I znów przyjechaliśmy do Zillertalu, bo to fantastyczna dolina z mnóstwem tras, większości czerwonych, do zjeżdzania. Tym razem mieszkanko w Fugen,...
Witam serdecznie wszystkich zarówno tych, którzy już z nami jeździli jak i tych, którzy mają "odwagę" spróbować.. Jak zwykle ruszamy początkiem...
Mój pierwszy post na forum. Witam serdecznie wszystkich:) Bawiłem się kamerką GoPro do tej pory kręcąc kitesurfing. W Wielkanoc wylądowałem z...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum