Dyskusje i pytania o wypożyczalniach i serwisach narciarskich.
Witajcie, chwilowo nie mam swoich nart, wypadam na łikend z Wawy do Krynicy. Co proponuje klub - wypożyczyć w Wawie (gdzie najlepiej) czy na...
czy ktoś zna we Wrocławiu serwis narciarski, w którym narty ostrzą itd. ręcznie, a nie na maszynie? chodzi głównie o wypełnienie ubytków(sporych!) w...
witam tak ja w temacie potrzebuje jednego wiazania a dokładnie przodu bo uległo uszokdzeniu (odleciał plastik przy tych roleczkach) jesli ktos wie...
Odradzam wypożyczalnie Szymoszkowa ze sprzętem SALOMON w ZAKOPANEM ,znajduje się ona przy stacji Szymoszkowa tuż przy sklepie Firmowym SALOMON ,...
Zgubiony nosek na górze narty :( Gdzie mogę dokupić nosek narty? Bo niestety od kilku dni szukam i nigdzie nie mogę natrafić a zeson niestety...
Witam wszystkich, pod koniec zeszłego sezonu postanowiłem że od następnej zimy będę przeprowadzał część czynności serwisowych w domu. Założenia-...
Witam. Chciałbym wypożyczyć te fischery z sezonu 11/12 lub 10/11 do testów, jednakże dzwoniłem już do wielu miejsc w okolicach Krakowa i nigdzie nie...
Witam, nie jestem zadowolony z mojego obecnego serwisu i chciałbym zmienić. Oczywiście na lepszy:) Czy macie doświadczenie z serwisem Intersportu w...
Witajcie, wybieram się jutro z kilkoma znajomymi do Myślenic, jako, że jestem bez nart, napiszcie proszę czy coś wiecie coś o asortymencie...
Nabyłem nowe narty i chcę dać do serwisu na smarowanie i regulacje wiązań. Wiem, że jest serwis na ul. Długiej, ale nigdy nie miałem przyjemnosci z...
Witam Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa wypożyczania nart. Nie mam tu na mysli konkretnego punktu. Mowa oczywiście o wypożyczalniach...
Witam!:) Proszę o opinie na temat service'ów narciarskich. - fachowość wykonania usługi, - szybkość wykonania usługi, - miła obsługa, - adres...
Witam,czy ktoś z was orientuje się jakie są ceny najmu nart z butami w Tonale,pytam bo koleżanka z pracy jedzie tam na narty,a nie ma swojego...
Witam, ma ktoś polecić jakiś dobry i zaufany serwis w Rzeszowie? Chodzi głównie o smarowanie i ostrzenie :)
W Al. Solidarności 82A, gdzie od dawien dawna znajduje się serwis i wypożyczalnia rusza również opcja wypożyczania nart freestyle, freeride. Na razie...
hej, mam dylemat przy ustawianiu wiązania w nartach: Narty Atomic Cloud 9 - długość 151 długość skorupy buta; 308mm Ja mam ok. 158cm...
Witam mam pytanie jak w temacie ile kosztuje wypożyczenie nart,będziemy na górkach Salzburgu,może ktoś zna świeże ceny.Z góry dzięki Pozdrawiam
Ośrodki narciarskie Chopok czy Łomnica za sprzęt ze swoich wypożyczalni słono sobie liczą. Jakie są ceny w innych, zwykłych wypożyczalniach?
Świadczymy usługi serwisu nart i snowboard Poznań i okolice - koszt podstawowy 50 PLN kontakt: winner.poznan.pl 602 235 998 Chomęcice gm. Komorniki
moj pierwszy post, ale jestem ciekaw opini innych forumowiczow.... zawiedziony dekatlonem, ponad miesiac temu wykupilem na gruponie w full serwisy...
Witam. Szukam jakiegoś taniego serwisu narciarskiego w okolicy Gliwic aby dać naostrzyć krawędzie, wypełnić ubytki w ślizgu, nasmarować ślizg i...
Tak krótko:))) Szukam naprawdę dobrego serwisu ostrzenia nart w tym smutnym jak .... mieście Warszawie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 ...
witajcie, jak w temacie - gdzie przygotuje w wawie narty do sezonu? pzdr Grzesiek
Czy wie ktoś o wypożyczalni nart w Dylągówce k. Rzeszowa? Będę wdzieczny za odpowiedź
Witam! Mam pytanko czy koło stacji narciarskiej w Pile we Włoszech są wypożyczalnie sprzętu snowboardowego? Dziękuje bardzo za odpowiedzi.
Witam. Nosze sie z zamiarem posmarowania moich nowych progressorów 9, poniewaz nie do konca ufam serwisom (w moim miescie). Tak przynajmniej bede...
Witam, posiadam buty nordica , mam je juz jakiś czas 4-5 lat. Zaówazyłem iz na pięcie (pod spodem buta) jest wymienna wkładka przykrecona na dwie...
Serwisy Sklepy Wypożyczalnie - Informacje Ocena Komentarze
Witam, mam nowe narty i chciałbym oddać do pierwszego nasmarowania w Poznaniu. ktoś zna dobry serwis?
Jak w temacie - szukam taniej wypożyczalni nart w okolicach Gliwic/Katowic. Nie zależy mi na jakichś super markowych nartach, byle w dobrym stanie...
Witam,wybieram się na narty do Andory i chciałbym się dowiedzieć jakie są tam ceny wypożyczenia nart,może ktoś się był ostatnio to proszę o...
Witam forumowiczów, to mój pierwszy post na forum więc wypada powiedzieć "Cześć" :) Mam pytanie czy korzystał ktoś z usług sklepu...
Witam! Rozglądam się za serwisem ,który kompletnie przygotuje mi nowe narty. Znalazłem póki co jeden serwis z ostrzeniem ręcznym na...
Witam Poproszę o informację gdzie mogę kupić piętki do butów Nordica Speedmachine 10/11...
Jezeli chodzi o wrocław serwis i wypożyczalnie nart osobiscie polecam firme ski 4 you od lat kozystam z ich usług jestez bardzo zadowolony wszystko...
Dobra i fachowa wypożyczalnia nart w Bukowinie Tatrzańskiej. Wypożyczalnia znajduje się przy wyciągu narciarskim RusinSki. Fachowa pomoc w doborze...
Witam, Jakie są Wasze doświadczenia z serwisami narciarskimi w Wawie ? Chodzi mi o pełen serwis który przykłada się do każdej pary nart, nie jest...
Witam. Jakie macie opinie o serwisie narciarskim wykonywanym przez serwisantów w sklepach Intersport? Solidnie go wykonują czy nei bardzo? Dzięki...
Witajcie. Chcę oddać narty do serwisu w Jeleniej Górze. Znalazłem serwis ręczny który mieści się przy szkole narciarskiej supernarty. Nie wiecie czy...
Witam, Szukam w Wierchomli jakieś wypożyczalni z nartami race'owymi np. Fisher RC4 Race SC. Czy może ktoś polecić jakąś wypożyczalnię?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum