Witam wszystkich,cel tematu bardzo prosty,prosze o wpisy forumowiczów z reginu wyłącznie podkarpacia.:) Może uda nam się stworzyć silną grupę a wtedy...
Szukam osob z podkarpacia, najlepiej okolic Rzeszowa, ktore jezdza lub chcialyby sprobowac jazdy poza ubita trasa. Chodzi mi o wspolne wyjazdy w...
Bez Komentarza.
strona Zawodów SkiForum http://www.skiforum.pl/showthread.php?t=21015&page=6 , a moje pytanie, to takie czy ktoś ze SkiPodkarpacie się wybiera na te...
Jezdze od roku na nartach i w tym roku chce sobie kupic nowe narty wybralem Rossinol zenith 3. Mam 180cm wzrostu i waze 95kg,narty maja dlugosc 162cm...
hello z rana!!! mam pytanie- co sądzicie o sklepie po tytułem SKI-RACE w Łańcucie:confused: poza tym proszę o podpowiedź na temat "wyjazd w alpy...
Witam Zaczynam pierwszy wątek. Proponuję w nim wpisywać plany wyjazdów już zaklepanych,sprawy organizacyjne,cenowe,oraz relacje po powrocie z...
Witam jestem teraz w III gimnazjum i za niecały rok ide do szkoły średniej. Szukam jakiejś szkoły budowlanej o kierunkach(kolejność tak jakbym...
Witam, oto plan(dowiedziałem się od jednego użytkownika skiforum) REGULAMIN Zawodów Narciarskich w konkurencjach alpejskich – slalom gigant XVII...
Witam!!! Jeżeli jestem w błędzie to proszę admina o zrobienie porządku;) ale postanowiłem również i tu pozdrowić grupę zapalonych w korzystaniu z...
Hej. Przejdę do rzeczy: 24.02.2008 są zawody na magurze. czy wybieramy siętam grupą?? ja raczej pojadę, ale czy robimy wyjazd grupą skipodkarpacie...
Witajcie... szukam jakiegoś klubu narciarskiego (narciarstwa alpejskiego)niedaleko krosna... chciałbym by opłaty były niezawielkie za info dzx
HEJ! Mam pytanie odnośnie naszywek "Ski Podkarpacie". Kiedy mogą sie pjawić? puki co to tylko SkiForum wystawiło gadżety :>
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum