Tutaj możesz poradzić się forumowiczów jaki sprzęt narciarski (INNY niż narty) wybrać. Zachęcamy najpierw do przeczytania co wybrali inni i skorzystania z wyszukiwarki.
Buty narciarskie : wybór i kupno . Do napisania tego tekstu sprowokowała mnie ilość pytań dotyczących powyższego tematu . Wielu potencjalnych...
Poniżej link (niestety po ang.) do filmiku pokazującego bardzo łopatologicznie prawidłowy sposób mierzenia butów narciarskich:) YouTube - Ski Boot...
na wstepie prosze naszych niemilych adminow *just kidding) o nieprzeniesienie tego watku do hyde park ,, gdyxz samochod zawozacy nas na narty jest...
Witam Drodzy forumowicze, potrzebuję namiar na producenta tych pomarańczowych osłon alamateracow, ktorymi sa zabiezpieczaone slupy, armatki itp......
Witam forumowiczów, Jak w temacie, chciałbym kupić co najmniej gogle i kask, z tym że nie wiem gdzie, a supermarketowych fachowców dzięki wam już...
JEŚLI KTOŚ TESTOWAŁ PODOBNE ROZWIĄZANIA DO FOCZENIA I OSTRYCH ZJAZDÓW, PODPOWIEDZCIE CZY WARTO I CZEGO (GDZIE) SZUKAĆ???:confused:
Z przykrością muszę stwierdzić, że mój serwis narciarski.. zgubił (?) mi buty ://////// Przechowywane tam przez cały rok nagle wyparowały. No cóż.....
Witam. Narty są moją pasją i kocham ten sport. W tym lub przyszłym sezonie planuję zmianę nart oraz butów narciarskich. Przeglądając masę nart,...
Witam Chciałbym poznać opinię doświadczonych forumowiczów na temat dopasowania i doboru butów przeze mnie. Ta inwestycja ma dla mnie duże znaczenie...
Witam! Mój tata ma jakieś stosunkowo stare buty Salomona, model Evolution 10.00. Jest w nich jakiś suwak z napisem "Carving WEDGE". Czy ktoś z Was...
http://www.youtube.com/watch?v=3J_8_6cbL18 mi się podoba ;)
Witam użytkowników forum : ) Mam problem z butami Rossignol WC 130 (model bliźniaczyc z Lange RS 130) - są za twarde. Ważę 73kg, mierzę 181cm,...
witam Z wielu przymierzonych sprawdzonych itd:) na placu boju zostały dwa ww. modele i teraz mała zagwozdka które wybrać :) różnica w dopasowaniu i...
Właśnie wziąłem ze sklepu do mierzenia 2 pary atomic i salom. W czym problem ? To nie to samo co mierzyłem w sklepie 15 min,do rzeczy, a więc jest...
Witam, Jak to zwykle bywa, osoba która zakłada temat, zadaje jakieś pytanie. Otóż ponieważ całe życie nie jeździłem na narty dalej niż 100 km,...
Zwracam się z proźbą o poradę. Mam zamiar w niedługim czasie kupić nowe narty (atrakcyjne wyprzedaże). Rozpatruję dwa modele fischera superrsce sc...
Mam nastepujący problem w sklepie polecono mi buty narciarskie firmy Dalbello chciałbym poznać państwa opinie na temat butów i samej firmy.
Witam Nurtuje mnie pytanie w jaki sposób producenci zmieniają twardość buta. Ten sam model a w ofercie flex 60, 70 i 80. Jak oni to robią? Bo...
Coś robię źle, tylko nie wiem co. Tekst o prawidłowym doborze butów mam wydrukowany, na czerwono podkreślone najważniejsze ustępy, odświeżam wiedzę...
Cześć Nurtuje mnie następujące pytanie a mianowicie. Kupiłem jakies 2 lata temu używane buty Dachstein Cruise. Nie wiedziałem wtedy jeszcze co to...
witam mam taki problem boli mnie strasznie łydka w bucie narciarskim co może być przyczyną? jak jakieś jeszcze informacje potrzebne napiście :)
Witam, Wiem, że dyskusja na temat flexu może trwać wiekami, ale zaryzykuję ;) Prośba o info, czy przy wadze 60kg i poziomie obiektywnie 5,6...
Witam, Jestem posiadaczem nart Fisher Worldcup SC, mam 182 cm wzrostu i 72 kg wagi. Swoje umiejętności oceniam na 7. Muszę zmienić buty, bo moje...
Witam, jestem zupełną świezynką narciarską. Szukam butów dla początkujacej, z tym, że mam sooory (a raczej gruuby) problem. Mam nietypowo grube...
witam jako że moje stare salomony zrobiły sie już jak babcine bambosze :) a i flex 70 był dobry na poczatek, postanowiłem wybrać nowe buty....
Witam, kupno nowego buta temat rzeka dlatego chciałem się skupić na butach w ofertach które znalazłem: 1)...
Witam Pytanie jak w temacie. Czym, poza ceną, różnią się wiązania 3Motion Attiva 10.0 od wiązań 3Motion Attiva 10.0 D Na stronie różnica jest...
http://allegro.pl/gogle-narciarskie-narty-snowboard-zima-gratis-i2101058297.html Czy te gogle będą dobre na narty chodzi mi o model ARCTIC 1. Czy...
Hej, mam problem. Na gwiazdę sprezentowałem sobie buty Salomon Quest Access z flexem 70. W sklepie chodziłem w butach ok 40 minut, wszystko było...
Salomon X-Wave Sport 100 2011/2012 Salomon Impact 100 CS 2011/12 ATOMIC HAWX 100 2011/12 Wszystkie które mierzyłem są ,no co tu powiedzieć...
Witam serdecznie Od miesiąca szukam dla siebie wygodnych bucików. Zamierzałem w sklepie jak również brałem do domu na dwa dni aby dłużej...
Witajcie, potrzebuję rady: - czy najpierw wykonać skan stopy, dobrać odpowiednią wkładkę SIDAS, a potem dobrać buty czy też zrobić wszystko w...
Witam, Zakupiłem swoje pierwsze narty marki Volki (niestety używane). Na nartach założone są wiązania Salomon S710. Niestety mam problem z...
Pomożcie , po przymierzeniu ponad 10 par mam w domu dwie pary - ktorąś musze oddac O mnie 180cm, 95kg poziom 4-5 w skali forum mam tecnica...
Jak w tytule. Jak na razie jeżdżę na flakach flex 70. Chciałbym 120, ew. 110, 130. Narty (niestety) Blizzard XCS Three 160cm przy wzroście 173cm i...
Witam, Jaki flex buta będzie odpowiedni do nart slalomowych dla narciarza na 7-7,5 ( wg skali skiforum : ) ). Waga 52kg, wzrost 164. ...
Witam wszystkich forumowiczów. Na nartach jeżdżę dość sporadycznie kilka razy w roku. Jest to głównie spowodowane tym , że mam problem z butami....
Hej, Nadszedł czas, żeby wymienić moje wysłużone Rossignole Race 2. Pomierzyłem parę par - Tecnica odpadła od razu, Rossignol lepiej, ale też nie...
DALBELLO Aerro 6,7 czy ktoś może mi powiedzieć coś o tych butach....
Czesc, niedawno pojawiły się narty specjalnie wymyślone do jazdy w puchu- banany. Są szerokie i nie mają w taliowania (w widoku z góry są w...
Witam, poszukuję odpowiedniego buta narciarskiego, który pozwoli mi nadal się rozwijać i czerpać przyjemność z jazdy ! Jeżdżę już 4 sezon w Alpach....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum