Witam, Kolega nie dostał urlopu ,a ja chcę pojechać na narty jak co roku z biurem Olimp : http://www.nartywalpach.pl/ Za jedynkę muszę dopłacać...
Witam moi Drodzy. Zastanawiam sie nad wypadem do wloskiej Cortiny d'Ampezzo pod koniec lutego. Ogladam sobie trasy wokol Cortiny i tak sobie mysle,...
Jak zorganizowac sobie dzień na Lagazuoi? Wszyscy jesteśmy kierowcami ale też wszyscy chcemy jeździć na nartach. Jak sie to organizuje, żeby...
Witam! Po burzy mózgów , jaka miała miejsce wczoraj i przedwczoraj,która miała na celu ustalenie gdzie pojade na narty,wreszcie wybrałem miejsce i...
Witam, Pierwszy raz wybieram się do Włoch i mam dylemat :( Nie wiem jaki ośrodek wybrać, z jednej strony chciałbym by był jak najbliżej polski,...
Czy możecie dostarczyć drodzy forumowicze jakiś informacji na temat apartamentów Winkler w Pfalzen na Kronplatz?
Czy ktoś był w Arta Terme? Ja bede w hotelu Miramonti ale zupelnie nic nie wiem o okolicy. Czy ktoś zna baze Zoncolan, jak tam jest?
Gdzie są bezpłatne parkingi dla osobowych samochodów pod wyciągami Alta Badii i Sella Rondy? A gdzie na pewno są płatne w tym rejonie?
Witam, Tego Sezonu robimy wypad do Włoch - ostatni tydzień Marca. Mamy dwie ciekawe oferty Hotelowe w Canazei oraz Commezadurze. Który rejon...
Witam Chcialbym sie Was poradzic, chce sie wybrac na deske i narty na poczatku stycznia lub lutego. Do wyboru mam 3 osrodki: Madonna di Campiglio...
Witam drodzy forumowicze prosze o podpowiedz. jutro wyjezdzam do livigno planuje wyjechac kolo 24:00 i tu moje pytanie jade z katowic lepiej jechac w...
Witam wszystkich i prosze o jakas informacje jw. Pierwszy raz jade do Wloch, do tej pory turlalem sie w Niemczech. Bede w Bressanone. Czy ktos...
Witam Serdecznie Poproszę o info kiedy otwarcie sezonu w tym rejonie,czy skii free jest w ogóle coś takiego i kiedy? Pozdrawiam i proszę o info...
Czy Ktos wie gdzie znajduje sie dyskoteka Kokodi w Livigno??
Witam, wybieram się na przełomie luty/marzec do Włoch, jadę pierwszy raz. Wyjazd z Warszawy. Proszę o info o kosztach dojazdu (autostrady, tunele i...
może ktoś był, wrócił- proszę o info, wybieram się za tydzień:) z góry dziękuję
czy ktoś wrócił stamtąd? wybieram się za tydzień prośba o info
Witam, Mam pytanie odnośnie styczniowych temperatur w Livigno,byliście tam w styczniu?jeśli tak to proszę,podzielcie się informacją,jak zimno tam...
Witam... Szukam 1 wolne miejsce na wyjazd w terminie 09-15 IV 2011 ....proszę o kontakt na vasco.rafal@wp.pl gg 25659196 ( SNOWBOARD ) ...
No to jadę już 3 raz z kolei do Livigno (połowa stycznia 2010) i tak sobie pomyślałem ,że warto chyba obejrzeć i poszusować w Bormio i w Isolaccii. ...
Witam, czy ma ktos namiary na tanie noclegi w Livigno?
czy ktoś wie może jakie są warunki na trasach w tej miejscowości? czy w tej chwili karnet jest free? Jak daleko jest do kompleksu Superskirama np. do...
Witam! Niedawno napisałem temat gdzie na narty, dzięki za odpowiedzi. Zdecydowaliśmy z bratem, że interesują nas trzy ośrodki: Arabba, Marmolada,...
Czy ktoś z Was może potwierdzić że faktycznie udało im się to zrealizować ? ...
Wybieramy się tu ze znajomymi i dziećmi w połowie marca do tego hotelu (mamy wynajęte w nim apartamenty dwupokojowe): http://www.beverlyhotel.it/...
Witam Forumowiczów Wybieram się z córką w ferie do Pozza Di Fassa (29.01-4.02) Czy nie słyszał ktoś o polskojęzycznych instruktorach w tamtym...
Witam W lutym 2011 wybieramy się tam ze znajomymi. Proszę o opinie i doświadczenia dot.tak hotelu jak i okolicznych tras narciarskich oraz...
Witam.Mam serdeczną prośbę do osób które znają okolice Val di Fiemme o informację dot hotelu montanara w Predazzo(w Ziano też jest montanara ).Mam w...
Jeśli ktoś z was w najbliższym czasie będzie w Cavalese to mam prośbę na priva. pzdr
Mam opłacony zbiorowy wyjazd do Pejo (23.III - 02.IV.2012), z planami zjazdowymi w Marilevie, Pejo Fonti, Tonale. Jestem zaniepokojony niewielką...
Witam, Niedługo wybieram się do St. Urlich. Na stronie internetowej jest informacja o płatnych skibusach w tym regionie. Niektórzy twierdzą, ze są...
Siema. Mam pytanko dla zorientowanych. Czy ktoś był w tym ośrodku w Abruzji - Roccaraso. Z tego co wyczytałem na ich stronie to skipass upoważnia do...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum