Tutaj możesz poradzić się forumowiczów jakie NARTY wybrać. Zachęcamy najpierw do przeczytania co wybrali inni i skorzystania z wyszukiwarki.
Zamieszczam 10-stopniową skalę umiejętności narciarskich. Przyda się w określaniu własnych umiejętności, doborze sprzętu, dyskusjach na forum. ...
Co kupić? Zadajesz to pytanie w nadziei, że Forumowi eksperci podejmą za Ciebie wysiłek wyboru i sklecą odpowiedź. Najlepiej konkretny typ narty...
Producenci sprzętu narciarskiego zasypują nas nowymi rozwiązaniami konstrukcyjnymi, oferując w kolejnych sezonach nowe produkty, kuszące i...
------------------------------------------------------------------------- Propozycja dla pytających – Kochani ! Otrzymacie odpowiedź równie...
Ostatnimi czasy coraz częściej napotykam na forum osoby, które bardzo chcą komuś doradzić nie mając o daradzanym sprzęcie zielonego pojęcia. Nie są...
1. M 2. Wiek 43 3. Waga 80 4. Wzrost 175 5. Jak długo jeździsz na nartach - 4 sezony 6. Ja się oceniasz wg skali Forum 6 7. Jakie masz buty ?...
witam serdecznie,jako że jestem nowy na forum pragnę i ja zapytać . rzecz która już niby nie raz była wałkowana na forum a konkretnie to dobór nart...
Czy ktoś miał styczność z tą firmą? na forum nie znalazłem zadowalających informacji. Firma znana głównie z robienia desek snowboardowych od...
Witam , czy ktoś mógłby mi coś więcej powiedzieć o tej narcie - kneissl soccer star ? Jakie ma taliowanie ( nie mogę znaleźć:o:p) , jak wrażenia z...
Witam serdecznie, 1. K/M -M 2. Wiek -21 3. Waga -82kg 4. Wzrost -184cm 5. Jak długo jeździsz na nartach ? -2 rok (narazie bardzo amatorsko...
Witam, od kilku dni przegladam forum pod katem doboru nart dla siebie ale nie zabardzo mi to pomoglo jak dotychczas. Widze, ze obecnie sa spore...
Cześć! więc.. 1.M. 2.21. 3.82 kg (siostra dobrze gotuje..). 4.182 cm. 5.10 lat. 6. 8. 7.Head Edge Projeckt FLEX 80. 8. Hammer Twentyone.
http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3623&id_modelu=5418...
Witam, Jestem na etapie wyboru nowych nart. Może od początku: 1. M 2. 24 3. 75 4. 179 5. 16 lat 6. 7/8 (dla mnie 9 czy 10 to już ktoś naprawdę...
Witam, jak w temacie. Od kilku dni mam rozterke które narty wybrać...sięgnęłem wielu rad, opinii, i w zasadzie kogo nie zapytać, to inne zdanie......
Witam serdecznie forumowiczów. Przeczytałem na forum wszystkie tematy dotyczące doboru nart GS, co nie zmienia faktu, że chciałbym uzyskać opinię...
Witam wszystkich, 1. M 2. 21 3. 89 4. 193 5. Z długimi przerwami od dzieciństwa - ostatnio średnio 1 raz rocznie 6. 6 7. również planuje...
Witam Czy warto kupić narty "zawodnicze"? Są oferowane narty "zawodnicze", specjalnie robione dla zawodników. Swego czasu, dość dawno temu,...
Witam. Narty, jak w temacie, znalazłem w necie, w różnych sklepach internetowych. Są one koloru czarnego. Widziałem też takie narty sprowadzone z...
Jako że jestem świeży na forum to po pierwsze witam wszystkich :) 1. Mężczyzna 2. Wiek -24 3. Waga -62 4. Wzrost - 178 5. Jak długo...
Bezpośrednim impulsem aby założyć ten wątek były moje odczucia z jazdy na ołówkach. Na ostatnim naszym wyjeździe jeden z kolegów zabrał proste deski...
Witam. Od trzech lat jeżdzę na Atomicach Metron 11B5. Planuję wymienić na coś nowszego (ale podobnego) korzystając z promocji wiosennych. Wiem, że...
Witam forumowiczów. Proszę o pomoc w wyborze nart dla mojego taty. Poniżej szczegółowe dane. 1. M 2. 60 3. Wachająca się ok. 90kg. 4. 188cm...
Witam wszystkich Planuję kupno nowych nart. Jeden z doradców sklepowych polecił mi właśnie Speed Cross Pro 171 cm. Moje gabaryty to 182 cm, 115 kg,...
1.M 2. 30 lat 3. 64kg 4. 169cm 5. Dopiero zaczynam przygode z nartami, spedzilem 10dni na alpejskich stokach i mnie zlapalo ;) 6. W skali...
Powitał :) Krótko w temacie: Jeżdżę na nartach od ok 20 lat, jednak dopiero od paru sezonów zacząłem przykładać się do nich. Wiem, że technicznie...
Witam 1. M 2. 27 3. 83 4. 178 5. 3 sezon 6. 5/6 trudno sprecyzować ale jest nad czym pracować. 7. Lange Blaster 80 8. Kilka modeli Volkl...
Mój mąż ma 116 kg wagi ,175 wzrostu,umiejętności narciarskie powiedzmy na 3-4.Proszę o dobór dobrych nart do 700-800zł.Pozdrawiam i dziekuję,Kasia.
Witam! Korzystając z wyprzedaży posezonowych chciałbym kupić swoje pierwsze narty. Jeżdze rekracyjnie bez szaleństw, mój poziom to dobra 5....
Witam. Poszukuje nart na każdu rodzaj śniegu. takich które poradzą sobie bez problemu z muldami jak i na przygotowanych trasach. Ptrzebuje nart...
Witam Serdecznie Na początku chciałbym się serdecznie przywitać, zamierzam być tutaj częściej :). Ze względu, iż ceny zrobiły się do przyjęcia...
Czy miał ktoś okazję jeździć na nartach jak w tytule i może podzielić się wrażeniami? ...
witam wszystkich chciałbym zakupić sobie narty aby już nie musieć wypożyczać a że teraz można znaleźć dużó dobrych nart w przystępnych cenach...
Witam Poszukuje nowych nart, górny pułap to ok 1600zl. Mam 185cm wzrostu, ok 70kg i według forumowej skali jestem na 7-8 poziomie. Do tej pory...
Witam, Na nartach jeżdżę od około 4-5 lat, niestety nie za często ( kilka-kilkanaście dni w roku, ubiegły rok bez jazdy - w tym już znacznie...
Witam wszystkich, swoją przygodę z nartami rozpocząłem w zeszłą sobotę w Wiśle i tak mi się spodobało, że zamierzam zakupić już sprzęt na następny...
Widział ktoś może nowy wynalazek Salomona? http://www.utahoutside.com/2010/12/salomon-unveils-revolutionary-bbr-ski/ Wygląda dziwnie, ale podobno...
Czy wiadomo Wam coś o regulacjach FIS w Ski Cross? Jeśli smutni panowie dali by spokój tej grupie nart to np. komórka Stockli Laser SX mogła by z...
Witam wszystkich użytkowników oraz miłośników sportów zimowych. Mam pytanie odnośnie często to pojawiającego się wątku czyli zakupu, doboru nart. Do...
Witam wszystkich serdecznie. Pewnie większość z Was sie uśmiechnie ale mam mały dylemat. Właśnie kupiłem narty Fischer Progressor 8+ w rozmiarze...
Witam i o pomoc pytam ;-) W tym roku chciałbym odrobine szybciej pojeździć, stąd pomysł na gigantkę, i tu oczywiście jest dylemat, jaką? Z uwagi na...
Cześć, mam okazje za niską cenę zakupić następujące modele nart : Head Peak 76 + Wiązania Head Power 11 lub Salomon Enduro RX 750 127184 + Wiązania...
Witam wszystkich forumowiczy Mam pytanko odnośnie nart. Mianowicie, szukam nart do szybkiej , czasem nawet agresywnej jazdy. Myślę o nartach...
Witam serdecznie wszystkich uczestników tego forum. Bardzo proszę o podpowiedź jaką długość nart powinienem zakupić. Planuję zakup nart FISCHER RX8....
Witajcie, jaki narty są konkurencja dla Blizzardów Gforce Ltd? Jeżdziłem tej zimy na nich i naprawdę fajnie. Jeździłem tez na Head Chip i Volkl...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum