Dyskusja na temat ośrodków narciarskich poza granicami naszego kraju.
Opisy, oceny oraz recenzje słowackich ośrodków i wyciągów narciarskich.
Słowacja - Chopok (Jasna lub...
22-09-07, 09:49
Witam! Czy ktoś się orjentuje czy jest podział na żeńskie i męskie karnety w rejonie Val di sole(słyszałem taką opinię od znajomego i chciałbym ją...
Witajcie! Czy znane jest Wam miejsce na Słowacji, gdzie w sezonie można bez kolejek się wyjeździć w czasie weekendu? Pozdrawiam
Witam 17 pazdziernika wybieram sie na Pitztal,mam prosbe czy moze ktos napisac jakie sa ceny na stokach w Austri chodzi mi o jedzenie picie itp.
Prosze o jakies informacje gdzie warto się zatrzymac na tydzien (26.01.2008.-02.02.2008.) w Spindleruv Mlyn'ie. Poszukuję kwatery/domku/pensjonatu...
Witam Czy możecie mi pomóc. Chodzi mi o miejsce w Austrii gdzie: jest niedaleko od Polski - mieszkam niedaleko Wrocławia - lub dojazd jest szybki...
Witam. Mam jak dla niektórych nudne pytanie: gdzie pojechać na narty? Z rodzinką wybieram sie w alpy. Czy poradzilibyście mi jakieś dobre stacje...
Czy ktoś z Was był w tym okresie na lodowcu Kitz i wie ile wyciągów może być już czynne?? Chodzi mi dokładnie czy będzie można zjechać do...
Rozważam wyjazd na lodowiec w okoliach 11 listopada. Moje doświadczenia lodowcowe obejmują Soelden. Prosze o informacje o warunkach i noclegach w...
Cześć,zamierzam co roku kupować karnet na cały sezon w dużych ośrodkach w Austrii (ale nie tylko np Dolomiti superski) potem korzystać.W tym roku...
wybieram się w interesach w ostatnim tygodniu września na południe Niemiec.Chciełbym przy okazji wyskoczyć na kilka dni w Alpy austriackie na narty....
witam wszystkich, czy ktoś z Was był w Nassfeld ? Właśnie jestem na etapie szukania kwatery dla 6 osób. Jeśli ktoś z Was ma namiar na...
no i już myślę o nartach, zaklepałem dziaisaj narty , Austria region Wagrein, Flachau, Bad hof Gestein, Filzmos. Będzie co robić. Oby zima była 5...
Mam takie pytanie. Czy w kanadzie można jeździć cały rok?:confused::)
Witam, Wybieram się w lutym do Austrii w grupie 8 os.Ponieważ planuję krótki 3 dniowy pobyt uznałem,że lodowiec Stubai będzie dobrym wyborem :)...
Witam :) Czy ktoś z Was jakimś cudem ma informacje o stokach narciarskich w Islandii? Gdzie można jeździć, jakie są ceny, jakie warunki i trasy? ...
Witam Jestem tutaj nowy, dopiero się zarejestrowałem i mam pare pytań do was. A więc, pragne się wybrać w około 8 osób na narty(ja z ojcem i...
Szukam fajnego sprawdzonego miejsca za granicą w konkretnych górach, gdzie można się najeździć w tydzień za niewielkie pieńądze . Polećcie mi jakąś...
Wybieram sie w dolomity. Jak to jest z dolomiti superski(czy wykupujac w danej miejscowosci musze tam jezdzic przez 3 dni)? Czy codziennie moge byc...
Całkiem przypadkiem ostatnio trafiłem na informacje,że w angli są stoki:p I to nie takie byle jakie: http://www.skicentral.com/england.html
Kożystając z niewielkiego ruchu na forum poszukuje opinii na temat Val d'Isere. W necie jak zawsze jest sporo informacji oficjalnych. Wybieram się...
Chcialbym otworzyc nowy temat troche zaniedbany na naszym Forum, a mianowicie gdzie pojechac na narty w niemczech. Prosze o opinie, komentarze i...
Jak by ktoś miał ciągle mało zimy i nart - 15 czerwca otworzyli znowu wyciągi na lodowcu Molltal - chodzą 4 kolejki i 9 km tras i ciągle jest jeszcze...
obiecuje ze wkrotce przekaze szanownym forum'owiczom moje wrazenia z ostatniego wyjazdu w andy (3-11 sierpien 07) musze sie tylkko pozbierac po...
Witam, Proszę o pomoc: Wybieram sie z Synem na feriach zimowych lub w ich okolicach za na narty Polska lub Alpy. Nadmieniam że jesteśmy...
Cześć:) chcę wyjechać z rodzinką na fajne narty do Livigno, ale nie chcę tego robić przez biuro z różnych powodów ... :) Myślę że wielu z Was...
witam!! mam pytanko do ludzi którzy byli w livigno na sylwestra: jak jest mniej więcej koszt takiego wyjazdu(spanie,skipass itd.) i czy są kolejki...
może wydawać się wam niemożliwe ale jezdziłem tam w święta Wielkanocne ! naprawdę fana miejscowość Arachova. trzy godziny jazdy samochodem od Aten....
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Niech mi ktoś powie ze ja śnie ! ze to nie jest możliwe i ze zaraz sie obudze!! www.bukovel.com
Witam chcialem sie dowiedziec czy wie ktos cos na temat dzialajacych w jesieni tras na lodowcach we wloszech..mam pomysl na wakacje..tydzien...
Witam! Moze ktos wie gdzie mozna fajnie posmigac na desce w wakacje! Tak myślę blisko, tanio i odlotowo
Witam, podaje link do strony z kwaterka w Dolomitach http://wczasy.surfino.info/ i pare informacji "Typowy tyrolski dom na zboczu Dolomitów...
hej :-) witam wszystkich :-) chcemy wybierać się z grupką znajomych na narty do Włoch na poczatku kwietnia... czy ktoś byl w tym okresie we Włoszech?...
Gorąco polecam to miejsce.Jest idealne pod każdym wzgledem. Kilka zdjęć z wyjazdu :...
Pisze tutaj, bo zdaje się, że pare osób (niedobitków z kończącego się sezonu ;) ) tutaj jeszcze zagląda, a mnie zależy na czasie. Więc pytam: ...
Witam wszystkich po tygodniu spedzonym w Cervinii...jechalismy samochodem przez Czechy ,Austrie aby po 24 godzinach ujrzeć piekny widok na gory a w...
szukam kwatery w dolinie żillertal.Miejscowość w zasadzie obojętna.Zdaję sobie sprawę że w necie ofert jest cała masa,ale prosiłbym o sprawdzony...
Zdjęcia z weekendu 14-15.04.2007 na Stubai. http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,853,60828089,60828089,0,2.html?v=2 Pogoda fantastyczna, totalna...
Witam. Wybieram się tam w tym okresie-oczywiście na lodowiec. Chciał bym otrzymać jakieś informacje na temat samego lodowca oraz tego terminu,...
Witam! Powoli kończy się zima, ferie dawno mineły, ale nie chce się jeszcze rozstawać z nartami więc pozostają mi tylko weekendowe wyjazdy, ale...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum