Ogólna dyskusja na temat panujących warunków, ośrodków i wyciągów narciarskich.
Witam Jutro wybieram sie na pierwsze narty w tym sezonie prosze o informacje gdzie w tej chwili sa najlepsze warynki (Wisła - Szczyrk a może...
Wpisujcie gdzie i kiedy ruszyly juz jakies wyciagi lub ruszą (tylko pewne informacje) z mozliwoscią jazdy. Prosze podawac tez linki do stron tych...
Sezon narciarski 2011/2012 można już raczej uznać za skończony-trzeba już pomału robić przymiarki do przyszłorocznej sezonówki-wiem,że wiele osób...
jestem kompletnie zielona w temacie i bez doswiadczenia. dopiero sie ucze korzystac z forum i na pewno znalazlabym wiele pomocnych informacji :)...
Szklarska Poręba - Ski Arena Szrenica Krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka krótki opis ośrodka. Strona ośrodka: http://adresstrony.pl ...
Dzień dobry, czy doświadczeni Forumowicze mogliby polecić, gdzie najlepiej wybrać się na narty na przełomie kwietnia i maja? Nie mam żadnego...
Witam, wybieram się w niedługim czasie do livigno. Proszę o informację na temat warunków narciarskich aktualnie tam panujących. Z góry dzięki i...
W Szklarskiej Porębie już od pewnego czasu starają się o Rolkostrady i pomysł został spalony na panewkach, ale zwolennicy się nie podają i dalej...
Cześć Wiecie gdzie można by jeszcze w miarę dobrze pojeździć w najbliższą sobotę, chciałem urwać się na jeden dzień przed świętami :) Czarna Góra...
Witam. Pod koniec marca wybieram się do Orelle z pewnym biurem podróży:) W cenie prócz spania i transportu mam skipass na Val Thorens i Orelle....
Witam! Potrzebuję konkretnych porad odnośnie miejsca, gdzie można dobrze pośmigać jeszcze w drugiej połowie kwietnia.. najlepiej w Austrii. Ale od...
Chciałbym sie wybrać do Zilertal na Wielkanoc. Proszę o podpowiedź która miejscowość do zamieszkania będzie najlepszym rozwiazaniem. Chodzi mi tu o...
Witam poszukuje jakiegoś fajnego pensjonatu w Zakopanym na przyszły weekend, chciałbym zapłacić coś w okolicy 35 zł od osoby za nocleg, oraz żeby...
Witam, chciałbym sobie wyskoczyć za tydzień na Kasprowy, przy czym nigdy tam nie byłem w marcu/kwietniu, a na stronie PLK o warunkach piszą...
Hej, wybieram się na coroczny tygodniowy wypad do Austrii. Cel podróży - dzienna jazda na nartach w godzinach 9-15:30. Dlatego też szukam ośrodka, z...
Witam, 11 marca będę w Krynicy i zastanawiam się czy nie zostać tak na dwa dni i pojeździć. Co z tych dwóch ośrodków polecacie? Moje...
Witam, 16 marca wybieram się do Madonny i okolicznych ośrodków Peio, Mareliva, Folgarida. Czy ktoś ta teraz był, ile jest śniegu, jakie warunki,...
Czy ktoś się orientuje jakie zniżki sa obecnie na karnety i czy jest szansa kupić taki po obnizonej cenie ? Parę lat temu jak bylismy w trzech...
Jak w temacie (tj. 17-18 marca 2012). Temperatura powietrza powyżej 10 stopni C. Czy będzie jeszcze frajda z jazdy? Czy sprzęt się nie nadwyręży?...
Witam, Chciałabym pojechać tam latem ...da się jeździć w lipcu..? Nie jestem zbyt wymagająca co do jakoćci śniegu - jestem początkująca narciarką...
Witam. 10.12 wybieramy sie z rodzinka do Val d'Allos (o ile bedzie snieg) czy ktos moze byl w tym miejscu i moze cos powiedziec o warunkach trasach...
Witam. Chciałbym zabrać żone i córkę na naukę i szukam jeszcze czynnych niebieskich tras na PD od Krakowa. Czy możecie coś ciekawego polecić?...
Jeśli ta informacja będzie dublem to proszę o usunięcie. Jeśli jednak się przyda to proszę o umieszczenie jej we właściwym miejscu. Myślę, że się...
Planuje wyjazd w połowie marca do Francji - 3v. Szukam fajnego lokum. Czy ktoś może coś polecić?
Witam, bardzo proszę o radę. Jestem raczej początkującym narciarzem (2 sezony, jazda tylko w Polsce: Białka, Krynica i Kasina), w tym roku radzę już...
Po tym jak wczoraj przeczytałem na forum o jeździe na nartach we Włoszech to się naprawdę przestraszyłem. Napisano bowiem, że beznadziejne warunki...
Czy ktoś jest zorientowany na temat tegorocznego polskiego tygodnia w dolinie zillertal, w necie nic nie mogę na ten temat znaleźć nawet na stronach...
Planuje wyjazd na przełomie marca i kwietnia na narty do Val di Sole. Wtedy jest free skipass, więc zawsze to taniej wychodzi. I tu pytanie do tych,...
Witam. szukam w tym temacie pomocy od Was:) Mamy zamiar jechac w marcu do Austii konkretnie w region St Anton. Mam taki plus ze z pracy dostałem...
Witam, szukam ze znajomymi wyjazdu Włochy/Austria w terminie 24-31 marzec. Wyjazd w 4 osoby, chcielibyśmy się zmieścić w ~1000-1100 pln za...
WITAM W ZESZŁYM ROKU JECHAŁEM TAK:Warszawa,Częstochowa-Cieszyn-Hranice(CZ)-Frydrek Mistek(CZ)-Olomunec(CZ)-Brno(CZ)-Znojmo(CZ)-Sankt...
Witam, Poszukuję ośrodka z przewagą długich szerokichłatwych tras , klimatycznego, czegoś w rodzaju włoskiej Alta Badia :-) Byłem tam już dwa...
Witam. Intensywnie szukamy noclegu dla 4 osób od 10 marca na tydzień w okolicach Landecku, mamy zamiar jeździć w ST Anton, lecz tam to cholernie...
Szukam miejsca na slowacji gdzie mozna sie wybrac mniej wiecej za tydzien, interesuja mnie najdluzsze tamtejsze wyciagi, czy jest w ogole roznica w...
Wybieramy się do Paganelli 3-10.03. Czy ktoś był i poleci jakiś: bar apres ski, pub na piwko wieczorem?
hmm... Pierwszy raz mam zamiar jechać na narty po za granice Naszego kraju. Jak jest z ubezpieczeniem, jeżeli nie byłbym ubezpieczony i coś by mi się...
Jak w temacie, od 3 lat jeżdżę do Solden na początku kwietnia, nie mam doświadczenia z innymi ośrodkami, ale w tym roku pojechałbym dla odmiany...
w drugiej połowie marca chcemy wyskoczyć na 3/4dni na narty. do wyboru mamy zverovkę spalena którą znamy, cena karnetów przystępna nocleg w zubercu...
Witam wszystkich serdecznie, Ponieważ jest to mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość :) Chciał bym poprosić wszystkich którzy byli w trzech...
Witam wszystkich. Poszukuję stoku lub oślej łączki z wyciągiem o jak najmniejszym nachyleniu . Najlepiej w woj świętokrzyskim . Przydała by się też...
Witam mam prośbe o podanie namiarów na sprawdzoną kwatere w Kubińskiej Holi.
Witam! A więc chodzi o miejscówkę gdzie można skoczyć na 1 dzień ze Stolicy. tak maxymalnie 200km Rozmyślam nad Bełchatowem Góra Kamieńsk lub...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum