Sprawy organizacyjne SkiForum.pl.
Witam, coś się strasznie strona profili rozjechała. Pozdr Marcin
Niektórzy użytkownicy coraz śmielej sobie ostatnio poczynali, a jedyną konsekwencją łamania przez nich regulaminu było usuwanie i moderacja ich...
witam, potrzebuje trochę informacji na temat skiforum.pl do pracy licencjackiej. Od kiedy działa skiforum? Jakieś statystyki odnośnie wejśc na...
Zastanawiam się czasami nad tym, dlaczego tak mało forumowiczów dzieli się z innymi tą bardzo ważną (wg mnie) informacją. Mnóstwo ludzi pewnie...
da radę coś takiego zamontować na forum?
Mam, pewnie rewolucyjną, propozycję. Czy można zrezygnować ze statystyk podziękowań przy Avatarach? Osobiście pozostawiłbym "dzięksy" tylko przy...
ja w temacie, mogłby ktoś to sprawdzic?? pozdro
Być może już ktoś zgłaszał ów "problem", ale dośc irytującym jest otwieranie i zamykanie zdjęcia w celu przejścia do następnego. Czy nie można byłoby...
Po udanej zeszłorocznej akcji gadżetowej w tym roku kontynuujemy :) Na początek jak rok temu robimy rozeznanie kto na co chętny. Proponuję...
Podaje informacje dotyczące wysyłki. CENY Gadżetów: Koszulka: 20 PLN Naszywka: 5 PLN Naklejki: Gratis Koszty wysyłki: 1. Tylko...
Nie działają u mnie emotikony? Co jest nie tak?
Proponuję przeorganizować trochę fora o ośrodkach na Dolnym Śląsku. Na początku wydzieliłbym grupę "Góry Sowie", do której można by przenieść...
Może warto byłoby podwiesić małą serię tematów będących swego rodzaju vademecum na większość pytań "świeżaków" ? Mówię tutaj o rankingo /...
Mam wrażenie, że nie we wszystkich tematach mogę podziękować autorom postów - np. na podforum "Wyjazdy/szukam ludzi" w żadnym z tematów nie widzę...
Proszę o pomoc w kontakcie z adminem SkiForum.pl Dzięki z góry. Crazyski.
Tak się zastanawiam czy nie warto by było w tym dziale założyć takiego tematu jak KALENDARZ WYJAZDÓW. Nie wiem czy Wam i włodarzą tego forum się...
Dałoby się coś zrobić żeby można było czytać forum bez logowania, tak jak dawniej? Forum automatycznie wylogowuje co chwila a nie mam ochoty...
Czy ktoś może mi podpowiedzieć, który link z imagshake wkleić by pokazał się obrazek w sygnaturze?
Witam. Czy byłaby możliwość rozszerzenia funkcjonalności forum, przez dodanie modułu umożliwiającego czytanie w specjalnym programie (Tapatalk) na...
Jak w tytule - dlaczego literki na tym forum zrobiły się takie małe i blade i nie ma możliwości dostosowania ich do potrzeb użytkownika? Jeśli...
Jeśli ktoś ma zły czas na forum (np. letni zamiast zimowego) to wchodzimy do panel użytkownika -> zaawansowane ustawienia -> sekcja ustawienia daty i...
Witam, Mam pytanie odnośnie przeniesienia mojego postu "Małe Ciche" do archiwum, Założyłem nowy post, ze względu na fakt, że postów z archiwum nie...
Czy jesteś za tym, aby w serwisie pojawiła się nowa funkcjonalność "Kto czytał temat" ? Pod tematami znalazłaby się lista użytkowników, którzy...
Mam taką sugestię w temacie doboru sprzętu: na naszym forum poszukujący opisuje siebie i swoje preferencje a forumowicze sugerują mu co powinien...
Ja z tego miejsca, chciałbym dodać swe 3 grosze odnośnie nowych statutów. ...
Witam Adminów, oby żyli wiecznie ;) Apeluję o dołączenie do już istniejących głównych tematów forum (Ogłoszenia, Sprzęt, Multimedia, Nauki jazdy...
Witam, Na forum jestem od niedawna, dużo czytałem będąc niezalogowanym:D Szukałem czy była taka propozycja ale nie znalazłem więc postanowiłem...
dział relacje z wyjazdów z pewnością jest jednym z bardziej poczytnych ostatnio działów, a dojscie do niego jest z poddziału. W związku z ...
Dodałem możliwość edytowania pierwszego posta w dziale "Wyjazdy / Szukam ludzi". Powinno ułatwić to zamieszczanie komunikatów i nowych informacji...
Mam taka propozycję, aby z automatu po tygodniu od odbycia się wyjazdu, przenosić cały wątek do działu "relacje z wyjazdów". Unikniemy w ten...
Proponuję założyć dział, który zawierałby następujące pod-działy - Przepisy kulinarne (użytkowników, bo pod tym hasłem jest tylko przekierowanie...
Mam pytanie, czy SF ma swoje naklejki z logo forum ewentualnie opaski czy wogóle coś w tym temacie?
Qurde po reformie na skiforum znowu zostałem forumowym nowicjuszem a było już tak dobrze:p Ciekawe że koleś zarejestrowany w 2005 jest nowicjuszem a...
czy jest możliwość by w widoku 'pokaż wszystkie posty napisane przez.....' klikniecie na post odsyłało do tego konkretnego postu a nie do pierwszego...
jakie sa zasady, kiedy mozna uzyc funkcje edit???? czy sa jakies granice "wieku wiadomosci????
Może warto byłoby wyłączyć niektóre działy z naliczania postów? Wygłupiam się z "koleżeństwem" w Hyde Parku i błyskawicznie się stałem "bywalcem", co...
Witam proszę o informację w jaki sposób mogłabym usunąć swoje konto
Hej Niesmialo tak zupelnie chcialbym zaproponowac moderatorom , by utworzyli dzial pt Snowboard . Nie to bym przepadal za tym rodzajem...
W dziale zawody był temat o jakiś mistrzostwach Łodzi w skokach narciarskich, co się z nim stało?
Szymek wczoraj (w jakimś temacie) ucieszył się, że stare emoty wróciły .. ... sprawdzam - mam te co zawsze dziś w pracy zalogowałem się na forum i...
mam taką oto propozycję: 48h po tym jak zakończy się dany wyjazd, przesunąć cały wątek do działu np. "relacje" i pozwolić w nim na relacje...
Przeglądając posty w powyższym wątku nasuwa mi się jedna myśl. Mianowicie z założenia powinien on służyć przekazywaniu aktualnych informacji o...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Uporządkuj tematy
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Zasady na forum